göğüslerim kollarıma doğru kayıyor?

merhaba arkadaşlar daha tam anlamıyla göğüs çalışmama rağmen kardiodan sanırım yağlar eriyince göğüslerimdeki kaslar görünmeye başladı ve biraz kollarıma doğru kaydılar bu normalmi?

zamanla şekillenip yerine oturcaktır devam et dostum vucut kendi savunma mekanizmazını felan oluşturur 1-2 ay içerisinde sonra şekillenir hareketleri ne kadar düzgün yaptığında önemli tabi

Kollarıma kaydılar derken ? fotograf çekip yükleyebilirmisin siteye merak ettim nasıl bir durum olduğunu

Kollarıma kaydılar derken ? fotograf çekip yükleyebilirmisin siteye merak ettim nasıl bir durum olduğunu

biraz değişik söyledim galiba, anlatamadım :D:D yani sıkılaştılar sanırım.. kötü bi durum yok 2 ay önce yağlıydı göğüs bölgem yağlanma azalınca
şekillendiler.. yağlıyken biraz sarkıktı yani yağlar eriyince sıkılaştılar bunu anlatmaya çalıştımda anlatamayınca :D :D

Son düzenleme:
bende de göğüs yağlanması var 30dk yürüyüş koşu bandında.. 7 ile.. sonra 11lik dambıl set ile göğüs ve kol çalışıyorum. yararı olur mu göğüs yağları için*

bende de göğüs yağlanması var 30dk yürüyüş koşu bandında.. 7 ile.. sonra 11lik dambıl set ile göğüs ve kol çalışıyorum. yararı olur mu göğüs yağları için*

30 dk yürüyüş+15 dk eliptik+3dk twister+3 set mekik+şınav+20dk kondisyon bisikletiyel baya bir yağ yaktım ..

yürüyüşün çok faydası olur..

96kg dan düşmüştüm kanatlardan gögüs uçlarıma dogru yaglanma vardı küçükten itibaren 230yasnda olmama ragmen hala o gögüs uçlarını yuvarlayamadım jinekomasti yok fakat ne yaparsam yapaym L-carnitinde kullandım o kanatlarn yani koltuk altındaki yagı bi türlü halledemedim gögüs uçlarım hala azda olsa bozuk duruyor bu konu hakkında geniş bilgiye sahip olan birisi yazarmı rica etsem.. hem konu ile ilgili olan arkadaşlarda bilgilenmiş olurlar bu sayede

Back
Yukarı