D1saster
Üye
Yaklaşık 2 buçuk aydır salonda idman yapıyorum ondan öncesinde de 3-4 ay evde kendim çalıştım ama sehpam olmadığı için göğüse fazla ağırlık verememiştim. Salonda antremanlara başladığımdan beri göğüs açığımı kapatmak için göğüsü tek güne aldım fakat birtürlü gelişme devam etmiyor.Salonda ilk 1 ay bar+40 incline bar+45 flat bench yardımlı 6 tekrar seviyesine geldim fakat bu ağırlık hala aynı, birtürlü arttıramıyorum. Görüntü olarak bakıldığında sanki bar+60-70 kaldırabilecek seviyede gözüküyorum.Tavsiyeleriniz varmı nerede eksiğim var bulamıyorum ve bu gerçekten moralimi bozuyor boşa kürek çekiyormuşum gibi geliyor.Yardımlarını için şimdiden teşekürler... Göğüs idmanım şu şekilde :
*4-5 set incline bench press(12-4 tekrar arası)
*4-5 set flat bench press(12-4 tekrar arası)
*4 set pullover(12-10 tekrar)
*4 set dumbell fly (12-10 tekrar)
*2-3 set cable crossover(12-8 tekrar arası)
pullover ve fly sıralaması bazen değişiyor ve hareketleri 12 tekrarla başlatıp ağırlıkları arttırarak tekrar sayısısını düşürerek devam ediyorum.Boyum 1.82 kilom 80
*4-5 set incline bench press(12-4 tekrar arası)
*4-5 set flat bench press(12-4 tekrar arası)
*4 set pullover(12-10 tekrar)
*4 set dumbell fly (12-10 tekrar)
*2-3 set cable crossover(12-8 tekrar arası)
pullover ve fly sıralaması bazen değişiyor ve hareketleri 12 tekrarla başlatıp ağırlıkları arttırarak tekrar sayısısını düşürerek devam ediyorum.Boyum 1.82 kilom 80