Göğüslerim farklı mı

Göğüslerim sizce birbirinden farklımı ki bence farklı farklıysa bunun sebebi nedir nereleri farklı düzeltmek için ne yapmalıyım sizce yardımcı olursanız sevinirim.Birde bilinmesi gerekiyor sanırım ben istemsizce sol omzumu daha yukarıda tutuyorum antremenlarda bu yüzden (bence) kol olsun göğüs olsun sırt olsun her zaman sol omzum ağrıyor antremanda antremandan 1 saat sonra bieşy olmuyor doktora gittim bişeyin yok dedi

Eklentiler

• 1396.jpg
    1396.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 715
  • 1404.png
    1404.png
    272,8 KB · Görüntüleme: 764
  • 1408.jpg
    1408.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 778
  • 1409.jpg
    1409.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 738
  • 1410.jpg
    1410.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 789
Zamanla ağırlığı vücuduna eşit dağıtabilmeyi öğreneceksin bu nedenle ilk zamanlar böyle eşitsizlikler çok normal büyüdükçe bu eşitsizlikler azalacaktır ..

Zamanla ağırlığı vücuduna eşit dağıtabilmeyi öğreneceksin bu nedenle ilk zamanlar böyle eşitsizlikler çok normal büyüdükçe bu eşitsizlikler azalacaktır ..
kardeşim bende şöyle bi sıkıntı var istemsiz şekilde sol omzumu yukarda tutmaya alışmışım herhalde bu yüzden hangi bölgeyi çalışırsam çalışayım sol omzum ağrıyo üst göğüs dambılla yapıyorum ama yanlış mı yapıyorum bilmem bende tam pump hissi vermiyo o yüzden o da moralimi bozuyo dumbell ile açış yaptığımda sadece omzum acıyo göğsümü hissetmiyorum şöyle bi program yapıyorum sen ne düşünürsün bench press üst göğüs dumble sonra butterfly sonra kabloda üst göğüs sıkıştırma ve son olarak dips

Programın normal ne kadar değiştirirsen değiştir vücut yapın anatomin neyse ortaya o çıkacaktır eksiklikleri gidermek tabiki senin elinde gücünü eşit dağıtmaya ve sadece çalıştığın bölgeye odaklanmaya çalış...

Back
Yukarı