Göğüslerim çok yağlı evde yapılabilecek göğüs hareketleri ??

Arkadaşlar göğüslerim sarkık oldukça yağlı kadın göğsü gibi boy 1.72 kilo 70 t-shirt giyemiyorum oldukça sıkıldım evde yapılabilecek hareketler varmı göğüsü yaymak istiyorum veya eritmek yaşım 16
 
Günlük 2 saat basketbol oynuyorum ama iş diyete gelince patlak veriyo diyete giremiyorum bea ama sadece şunları yiyorum paso haşlanmış göğüs bide pilav arada bir nohut patates kızartması :D
 
Peki yağları etrafa yayabilirmiyim yani düzleştirebilirmiyim ?

kasların geliştikçe yağlarını daha çok tutacağı için sıkılaşır ama en mantıklısı yağ yakmak senin için sen o kadar yağı gizliycek kadar göğüs kası yapana kadar karnında baklavaç çıkarırsın :)
 
dön dolaş başa gelmişsin.YAzmışlar ya işte.SAğlam kardiyo ve sıkı bir diyet başka yolu yok..patates kızartması falan yazmışsın şaka yapma karbonhidratı en aza indir.
 
Sıkı bir çalışma ve diyetle yağlardan yavaş yavaş kurtulduğunu göreceksin. Ne kadar çalışırsan çalış yağ oranını düşürmek için mutlaka diyete ve kardiyoya ihtiyacın olacak. Zaten yaz geldi gündüzleri yüzüp akşamları da koşu yaparsan ve yağlı besinlerden uzak durmaya çalışırsan yağlardan kurtulabilirsin. Yalnız göğüs, hassas bir bölgedir yağlı olduğunu sandığın göğüslerinde jinekomasti olabilir. Bence jinekomasti ile ilgili biraz araştırma yap ve bundan şüphelenirsen bir doktora görün derim ben.
 
Back
Yukarı