göğüslerde istenen hacim olmaması

mrb lar. yaklaşık 5 aydır bb sporuyla ilgileniyorum. bi çok bölgem istediğim şekle kavuşurken göğüslerim omuzlarıma göre çok zayıf kaldı. yapı olarakta küçüklerdi zaten. programım şu şekilde ptesi göğüs-önkol, çarş omuz arka kol, cuma sırt bacak. her programdan sonra karın mide. göğüs programımda [FONT=&quot]Bench Presses: 4 Sets x 8 Tekrar 36kg, [/FONT][FONT=&quot]Flat Bench Presses: 4 Sets x 8 Tekrar 33 kg, [/FONT] Flat Dumbbell Flyes: 4 Sets x 8 Tekrar 9 kg. acaba farklı bi programmı uygulamalıyım. yardımcı olursanız çok sevinirim.

gögüs cok emek istiyor ilacı zaman ve programında yapacagın düzenli değişikler

Haftada 3 gün çalışıyorsun? Zaten hacim düşünmek mantıklı değil fazla dinleniyor vücut 5 ay olmuş artık yüklenmelisin birde yavaş büyüyorsa göğüs, bu şekilde yıllarını alabilir.

cevaplarınız için tşk ler. peki diğer fazla gelişmiş olan bölgelerin idmanını biraz azaltıp (örneğin omuz ve biceps lerim istediğim şekle kavuştu) göğüs idmanını arttırmalımıyım. yani haftada 3 gün göğüs çalışsam faydası olurmu acaba. aslında daha iyi yorum yapabilmeniz için foto da ekleyecektim ama bulamadım nasıl eklendiğini.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:55 ----------

aslında beden eğitimi öğretmeni olduğum için diğer günlerde spor (futbol, voleybol) yapıyorum. o yüzdende fazla yüklenemiyorum. bide bekar olduğum için beslenmemde çok iyi düzeyde değil. hesaplamıyorum ama muhtemelen gereken protein miktarınıda alamıyorum. ama her antrenmandan sonra yarım litre süt ve en az 3-4 tane muz yiyorum. tavsiye ve önerilerinize çok ihtiyacım var

Haftada maksimum 2 gün yüklen bir adaleye. Proteinde almıyormuşsun kasları neyle besleyeceksin de büyüyecekler?

Back
Yukarı