Göğüs ucu sorunum

Bera16

Üye
Merhaba abilerim ben 98liyim boyum 1.76 kilom 60 goğus ucum çok az şişik

1-Şimdilik bu normal mi ?
2-Normal değilse ne yapmalıyım ?

şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Not : Çok az spor yapıyorum.

Selamlar,

Boy ve kilona göre göğüs uçlarında şişkinlik olmaması gerekir. Eğer dediğin şişkinlik ise Jinekomasti olabilir. Doktora görünmende yarar var. Eğer doktora gitmem diyorsan günlük şınavını ve yürüyüşünü yap herhangi bi erime vs olmazsa ozaman %100 gitmen gerekir.

kardesim almostdone'un bahsettigi jinekomasti'yi ben arastırdım bende varmıdır acaba diye arastırdım var saniyorudm fakat yokmus yani sen sınavını mekigini cek gidebiliosan salona yazılmalısın bence... jinekomasti olup olmadıgını soyle anlayabilirsin eger gogusun cok ınce ,dık ve sivri iste jinekomasti var sende demektir fakat cok az bi sivrilik varsa o yaglanmadan kaynaklanıyor oda almost'un dedigi gibi sınav la duzelir takma kafana jinekomasti cok yaygın bisey değil

Jinekomasti olma ihtimalin düşük,senin yaşlarında göğüs uçlarında şişkinlik ve hassasiyet artar sorun yok.sporuna devam et o geçecektir.

arama bölümünde 'jinekomasti' ya da 'göğüs ucu' diye aratırsan konu ile ilgili ayrıntılı bilgilerin yer aldığı başlıklara ulaşabilirsin.

Benim bir çok arkadaşımda olmuştu 98 li biri ergenliğine giriyor demektir o yüzden kendiliğinden uçları hafif şişer ve bazen ağrımalar yapar.O spordan kaynaklandığını zannetmiyorum..

Back
Yukarı