Göğüs Sorunu!

seztek

Üye
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum belki konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın...
Ben hiç spor salonuna gitmedim evde yapabileceğim türden hareketleri yapıyorum 2 senedir dambıl falan kullanarak.Vücudum baya şekillendi fakat sağ kaburga kısmı biraz yüksekte gibi duruyor ondan dolayı sağ göğüsüm sol göğüsümden hissedilecek şekilde yüksekte.İlk farkettiğimde Ben sağlak olduğumdan dolayı hep sağ kısmımı daha fazla kullanırım günlük işlerde falan ondan dolayı gelişmiştir demiştim, birazda sola ağırlık verir eşitlerim diyordum ama umudumu kaybediyorum.Psikolojik olarak düştüm üniversite sınavına hazırlanıyorum fakat derslere kafamı veremiyorum bu yüzden.Acaba spor salonuna gidip biraz vücut geliştirme aletleri ile çalışınca o farkı kapatma şansım varmıdır bilgi verirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Kafana takmana gerek yok .Çalışırken sol taraflardaki set tekrarlarını sağdan fazla yapmanı öneririm.Zamanla aradaki fark kapanacaktır.Kolay gelsin iyi forumlar :)

Yok hayır skolyoz değilim sadece sağ kaburgam soldan biraz yüksekte 4 5 mm kadar.Bundan dolayı sağ göğüsüm sola göre şişkin duruyor.Eğer dikkat etmeden bakılırsa hiçbir şekilde belli olmuyor , dokununca falan belli oluyor...
1HjFCz.jpg

JosS7J.jpg

İşte fotoğraf arkadaşlar...
İlk fotoğrafta sol göğüse dikkat ederseniz farkı görürsünüz

Back
Yukarı