Göğüs programıma yardımcı olur musunuz ?

Tayfun12

Üye
merhabalar değerli hocalarım ve arkadaşlar.
boy 1.83 , kilo 89 , yaş 17. geçen sene body yapıyordum ve vücüdum iyi derecedeydi. body i bazı nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım ve yaklaşık bir yıldır spor yapmıyorum. şuan tekrar başladım ama göğüslerim aşırı derecede sarkmış durumda . acilen toparlamam lazım. benim programım şu şekilde:
göğüs press
üst göğüs press
sehba da yatarak yana dumbell açış
alt göğüs press
sehba üstüne uzanarak tek dumbell önden geriye.
ama ben bu programın göğüslerimi toparlayacağını pek zannetmiyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şuanki vücüdumun fotosu mevcut. :(
Adsız.png

jinekomasti yi biliyorum ama bende olduğunu pek zannetmiyorum. çünkü bende olan şey kas sarkması. önceden bu sporu yaptığım için bırakınca sarktı. biraz çalışınca ufak ufak toparlandığını fark edebiliyorum ama bu çok zaman alıyo . daha hızlı bi program bilenler yardımcı olsunlar lütfen

Presslerden birini dumbell press yaparsaniz daha dengeli bi gelisim olur. Onun disinda programiniz iyi. Gogus biraz zor toparlanir. Acele etmeyin

progamdan çok yay yakımı dolayısıyla sıkılaştırma lazım
beslenmenize daha dikkat edin
sağlıklı yağ yakarak antremanlarınızıa devam edin
bench press
sumbell inc. press
ve dumbel fly epey iş görecektir
göğüs bölgesi çok yağlı olduğundan cable fly iki pres arasına eklenebilir

iyi antrenman beslenme uyku vs vs klasık seyler dicem çünki gerekli şeyler en önemlisi de sabır aciliyete getirip her programı denemek daha fazla zaman kaybetmene daha fazla moral bozukluğuna sebep verir o yuzden sabret aksatma bol şans özellikle vucudunu ve hareketlerin doğru yapılışını ööğren sonra uygula

Back
Yukarı