BlackMamba24
Üye
Barbell bench press
incline dumbell Bench press
dips (10-15-20 kg ağırlık ile )
Incline dumbell fly
low cable crossover
Birde peck deckde kolların içi yukarı bakacak şekilde bir hareket yapıyorum göğüsün ortasını doldurmak için
Şimdi değiştirmeyi düşünüyorum.
Bench press
incline bench press
decline bench press
peck deck fly
low cable crossover(buna devam daha yeni ekledim bunu )
Tekrar o peck deck de ortası için yaptığım harekete.
Uzun süredir decline bench press yapmıyorum, incline da yeni gittiğim salonda, incline sehpasına alışamadığım için yapmıyordum. Barı alırken kollar kafamın arkasında kalıyor ve bu nedenle omzuma aşırı yük biniyordu tek çalıştığım için yapmıyordum şimdi yapmayı düşünüyorum. Dips yerine decline yapayım diyorum. 2 aya yakın süredir yapıyordum dipsi.
Peck deck fly altta ki gibi yapacağım.
How to Do Pec Deck Butterflies - YouTube
3 tane press fazla olur gibi geliyor ama tek bölge çalışıyorum, sizce ne yapayım ?
incline dumbell Bench press
dips (10-15-20 kg ağırlık ile )
Incline dumbell fly
low cable crossover
Birde peck deckde kolların içi yukarı bakacak şekilde bir hareket yapıyorum göğüsün ortasını doldurmak için
Şimdi değiştirmeyi düşünüyorum.
Bench press
incline bench press
decline bench press
peck deck fly
low cable crossover(buna devam daha yeni ekledim bunu )
Tekrar o peck deck de ortası için yaptığım harekete.
Uzun süredir decline bench press yapmıyorum, incline da yeni gittiğim salonda, incline sehpasına alışamadığım için yapmıyordum. Barı alırken kollar kafamın arkasında kalıyor ve bu nedenle omzuma aşırı yük biniyordu tek çalıştığım için yapmıyordum şimdi yapmayı düşünüyorum. Dips yerine decline yapayım diyorum. 2 aya yakın süredir yapıyordum dipsi.
Peck deck fly altta ki gibi yapacağım.
How to Do Pec Deck Butterflies - YouTube
3 tane press fazla olur gibi geliyor ama tek bölge çalışıyorum, sizce ne yapayım ?