Göğüs Programım Hakkında

selamlar göğüs programım şöyle beyler

bench press 15-10-10-5-5-25
incline bench press 15-10-10-5-5-25
db fly 15-10-5-25
incline db fly 15-10-5-25
pullover 15-10-10-10

programım nasıl iyi midir? bir de şu var göğüs programı bittikten sonraki gün tatlı ağrılar hissediyorum.ama büyümüyormuş gibi hissediyorum protein alıyorum.sizce çok mu takıntı yapıyorum

selamlar göğüs programım şöyle beyler

bench press 15-10-10-5-5-25
incline bench press 15-10-10-5-5-25
db fly 15-10-5-25
incline db fly 15-10-5-25
pullover 15-10-10-10

programım nasıl iyi midir? bir de şu var göğüs programı bittikten sonraki gün tatlı ağrılar hissediyorum.ama büyümüyormuş gibi hissediyorum protein alıyorum.sizce çok mu takıntı yapıyorum

birde göğüs çalıştıktan sonra kanat kaslarıda ağrıyor

Programin guzel hemen hemen ayni programi bende uyguluyorum beslenmenede dikkat ediyorsan gelisirsin , kendini gelismiyor hissedebilirsin hepimiz oyle hissediyoruz uzun vadede gelisimini anlarsin , her ay vucut fotonu cekebilirsin bu sekilde gelisimini gorebilirsin yoksa hergun ayna basinda insan kendi gelisimini goremez spor hayatinda basarilar .

Programin guzel hemen hemen ayni programi bende uyguluyorum beslenmenede dikkat ediyorsan gelisirsin , kendini gelismiyor hissedebilirsin hepimiz oyle hissediyoruz uzun vadede gelisimini anlarsin , her ay vucut fotonu cekebilirsin bu sekilde gelisimini gorebilirsin yoksa hergun ayna basinda insan kendi gelisimini goremez spor hayatinda basarilar .

eyvallah sağolasın

fly hareketleri cok fazla gereksiz bence her gögüs calıştıgın zaman fly hareketleri yapmanı tavsiye etmem 2 haftada 1 yap onuda şu şekilde yap.

1. Hafta
incline bench pres
bench press
incline db fly
bench db fly

2. hafta
incline bench pres
bench press
pullover ama sana etkili bi hareket söyleyim
dumbbell ile degilde bunu bar ile yap. bench sehbaya yat düz bi şekilde
barı başının arkasına dogru esnetebildigin kadar esnet.

Back
Yukarı