göğüs+kol, omuz+bacak uygun mudur?

selamlar

üçüncü aya girerken antremanı ikiye böldüm, göğüs+kol birgün dier günde omuz+bacak yapıyorum, bu kombinasyon uygun mudur, yoksa başka türlü mü tavsiye edersiniz?

teşekkürler

diğer adeleleri çalıştırmıyor musun ?
2 günlük programınsa bu program uygun hiçbir zararı olmaz
Kolay gelsin

eksik yazmışım pardon şöyle diyeyim:

1.gün: göğüs+biceps (toplam 7 hareket)
2.gün: omuz+bacak+ triceps+sırt (toplam 8 hareket)

sırta tek dumbell rowing yapıyorum zaten sırt fazla çalışmam genelde bacakta squat ve lunges

mekik ise iki günde de var

2. gün için en fazla; omuz-bacak girebilirsiniz. Triceps ve sırt fuzuli olmuş. Omuz ve bacağın vermini de azaltabilir.

ya şöyle tüm programı yazayım ben en iyisi:

ilk iki ay ısınma-başlangıç programı yaptım, yani hergün tüm vücut, ana hareketler sadece,

şimdi iki ay bitti üçüncü aya bu programla giriyorum:

1.gün:

mekik (eğik masada - göğüse 10 kg lik plaka alarak)

dumbell bench press
dumbell pullover
dumbell flyes
ve dar duruş şnav (iç göğüs için)

barbell curl
hammer curl
wrist curl

2.gün:

mekik (eğik masada - göğüse 10 kg plaka alarak)

barbell military press (öne indirerek)
dumbell yana açış
barbell çekiş (trapez için)

barbell triceps press (uzanarak kafaya doğru)
bench dips

squat
lunges

dumbell rowing

şimdi bunları da 2 ay yaptıktan sonra yani toplamda 4 ay bittikten sonra 3 e bölücem programı ve haftada bir gün çalıştıracağım her bölgeyi. tüm hareketler 3X10 (mekik hariç, mekik basabildiğim kadar basıyorum) maksimum ağırlık giriyorum üçüncü programla birlikte yavaş yavaş definasyona geçeceğim, bu arada evde çalışıyorum.

Son düzenleme:
Esasında güzel bi taktik oluşturulmuş diyebilirim. Ama bacak-omuz girilen günde sırt hareketi gene fazla. Ben olsam 1.güne ayardım, şit dağılım bakımından. Sonuçta 1 sırt hareketi göğsü pek etkilemez.

evet anladım dediğini sağol tavsiye içi yiğitcan
zaten ya birine ya öbürüne koyacaktım, birince güne kaydırmakta mantıklı dediğin gibi

Back
Yukarı