Göğüs kaslarının eşit olmaması

BRuTaL

Üye
Arkadaşlar dediğim gibi göğüs kaslarımdan soldaki daha büyük hacimli dururken sağdaki biraz sönük hacimsiz duruyor bunu nasıl düzeltebilirim

şekil olarak aynımı , yani biri daha geniş biri daha dar falan değil diimi , eğer sorun sadece hacimse tek el şınav seni kurtarabilir

şekil olarak aynımı , yani biri daha geniş biri daha dar falan değil diimi , eğer sorun sadece hacimse tek el şınav seni kurtarabilir

BB yapmadan önce mekik sınav ceken biriydim ve göğüs kaslarımı şınav ile yaptım 30-35 şınav cok rahat cekebiliyorum fakat tek el şınav cekemiyorum en iyisi en kısa zamanda göğüs kasımın fotosunu koyiyim

dostum foto koy mutlaka ama bak eğer fazla şınav çekersen göğüs kasların sadece şekil alır hacim almaz , tek el şınavla göğsünün bir tarafı hacim alabilir biraz ama madem çekemiyorsun sırtına bir çanta tak içine 5 kg ağırlık koy 2 elinle şınav çekmeye başla ama fazla değil 15 tane falan sonra alıştıktan sonra şınav sayısını değil ağırlığı arttır sadece bu hacime yönelik bi çalışmadır ve iki göğsünde aynı şekilde zorlanacak ve zmanla eşitlenecektir , fotoyuda koy mutlaka

ok şimdi 3-5 foto cekip hemen site upload ediyim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:02 ----------

resimleri cektim şimdi upload edicem

Solda kalp olduğu ıcın daha hacımlı durabılır onun dısında sakın tek tarafa yonelık calısma zaytıf bolgen ıel guclu bolgenı eşit calıs bır sure sonra zayıf gucluye yetısıcek

Back
Yukarı