Göğüs kaslarımda sorun var :=( ??

5 aydır vücut geliştirmeyle ilgileniyorum şuanki programımda göğüs olarak sırasıyla incline mach.(5x8 35kg 35kg 40 kg 40 kg 45kg) db press (5x8 4 set i 8 kg son set 10 kg) db fly ( 5x10 4 set 8kg son set 10 kg) 1 aydır yapıyorum bu programı. Programa ilk başladığımda bu hareketler göğüslerime iyi gelmişti ama son 1-2 haftadır göğüslerimde yumuşaklık var normalde daha sertti şişkinlik aynı acaba yağlanmamı olmuş yoksa fazla antremandan dolayı yada fazla ağırlıktan dolayı kaslarıma zarar mı vermişimdir bilgisi olan varsa yardım lütfen

72 saatten fazla dinleniyolar

Salı : göğüs,biceps,triceps
Perşembe : omuz,sırt (1 harekette göğüs var rowing mach.)
Cumartesi : göğüs.biceps,triceps

yani perşembe gününü göğüs çalışmıyorum diye sayıyorum 1 hareket yapıyorum sadece göğüs için o gün haftada 3 gün antreman yapıyorum

bence perşembede 1 harekt saçma olmuş .Peki ertesi günlerde göğüste ağrı oluyor mu ? Hani gelişim ağrısı cinsinden olan ve seni rahatsız etmesi gereken ?

sertlik daha çok beslenmeyle alakalıdır boğazdan geçişler arttıysa böyle şeyler olur

evet antremanlardan sonra ağrı oluyo. Ve son zamanlarda fazla ekmek arası tavuk döner yemeye başladım hep dışarlarda gezdiğim için başka seçeneğim olmuyor

belki su toplamıştır o.O 1 - 1.5 ayda programı değiştirmesini rica et salon hocasından. Kasların şaşırsın aynı programa adapte olursa gelişim durur

Bende ne yaptiysam gogus arami dolduramadim bench press dambil pres, fly, plover, , butterfly piramit setler ax agirlik cok tekrar ne yapyyssm olmuyor yardim edebilck varmi 5 aydir caliyrum 1.79 80 kiloyum

72 saatten fazla dinleniyolar

Salı : göğüs,biceps,triceps
Perşembe : omuz,sırt (1 harekette göğüs var rowing mach.)
Cumartesi : göğüs.biceps,triceps

yani perşembe gününü göğüs çalışmıyorum diye sayıyorum 1 hareket yapıyorum sadece göğüs için o gün haftada 3 gün antreman yapıyorum

Rowing sırt hareketidir. Konuyla alakasız ama bacak çalışmıyor musun?

Back
Yukarı