Göğüs Kaslarım

3 aydır bu sporla uğraşıyorum,Şimdi 4.cü aya girdim ama hala göğüs kaslarımda gözle görülür bi değişme yok acaba ne yapmalıyım?bench_O

göğüs kasları öyle hemen şişen yerler değildir
şişsede hemen şekillenmez anlama zor olur
zaman alır bu işler
sen gerektiği gibi çalış dinlen beslen gerisini zamana bırak
antreman programını beslenmeni detaylıca yaz kendinden baheset ona göre daha detaylı yorum yapabiliriz

Beslenmen iyiyse 2-3 ay sonra belirginlesmeye baslar baya. daha 4. ayına yenı gırmıssın tabi ki de cok büyük degısımler görmezsin. sadece zamana bırak 3-4 ayda olsaydı bu işler memlekette arnolddan gecılmezdı dimi :D

Valla kardeşim bende göğüs kaslarımdan çok şikayetçiydim daha sonra göğüs e ağırlık verdim. Ve çok güzel bir görünümü oldu şimdi fit duruyorum.

1.80 boyundayim.Öğrenci yurdunda kalıyorum doğal olarak doğru dürüst beslenemiyorum d****endi hazırladığım bi karışım var onu kullanıyorum antranman sonraları,onun içeriği de Badem,fındık,ceviz içi,muz,kivi,nektarin,pekmez,bide 190gr süt.
Doğru dürüst beslenemem den mi fazla gelişmiyor acaba diye düşünüyorum da..

1.80 boyundayim.Öğrenci yurdunda kalıyorum doğal olarak doğru dürüst beslenemiyorum d****endi hazırladığım bi karışım var onu kullanıyorum antranman sonraları,onun içeriği de Badem,fındık,ceviz içi,muz,kivi,nektarin,pekmez,bide 190gr süt.
Doğru dürüst beslenemem den mi fazla gelişmiyor acaba diye düşünüyorum da..

Mormegil;

Öncelikle beslenmen yanlış, bitkisel proteinler kadar hayvansal proteinlere de ağırlık vermelisin. (tavul, et, balık vs)
Göğüs idmanı ile ilgili birkaç söz söylemek gerekir ise , 2 press, 2 fly hareketi yeterlidir. Press hareketlerinde en yüksek kiloları kullan. Fly hareketlerinde ise düşük kiloları tercih et ve kası konsantre ederek çalış.
Her ne kadar protein lazım olsa da , kasın büyümesi için karbonhidrat gerekli olduğunu da unutma ...

iyi çalışmalar.

kardeşim benim 4-5 ay gibi bir sürede hacimlenmeye başladı.

programım şudur

bench press
incline bench press
(1tane makine hareketi koyuyorum haftada 1 kez)
dumbell ile açış
pull over

önce orta göğüs girmemin sebebide gücümü ilk orta göğüste tüketiyorum sonra üst.
haftada 2 kez göğüs çalıştırıyorum 1. de üst 2. orta göğüs ile başlıyorum 5.ayımı doldurunca setleri 4 e cıkardım hadi hayırlısı bakalım :)

kısacası; SPOR SABIRDIR

Back
Yukarı