Göğüs Kaslarım Ağrımıyor

grkntrpn

Üye
Selamun Aleyküm Hocalarım Abilerim 16 yaşındayım yaklaşık 7 aydır vg yapıyorum fakat artık antreman günlerim sonrasında göğüs kaslarımda ağrı hissetmiyorum bu konuda fikir ayrılıkları var konuyu tam olarak anlayamadım Kaslarımızın ağrıması gerekli mi ? Yoksa bir süre sonra gelişim de olsa ağrı olmaz mı ?

Son düzenleme:
Kardeş sen kasları zorlamıyosun heralde ..Biraz ağırlık arttır.. Yani EN SON SEVİYEYE KADAR ZORLA..

'' Seni zorlamayan şey ,Seni değiştiremezde.'' KOLAY GELSİN

Yapabildiğinin en ağırı yapacaksın ama nizami yapabildiğin kadar zorlanacan son setlerde birinden yardım al başında beklesin tıkanırsan azcık basar . Kimileri diyo hafif çalışılmalı ağır yapmamalı yyook bee :D okadar kolay mı. 4 hareketi geçme bunları yaparsan zaten ağrı olması lazım kesinlikle

Kardeş sen kasları zorlamıyosun heralde ..Biraz ağırlık arttır.. Yani EN SON SEVİYEYE KADAR ZORLA..

'' Seni zorlamayan şey ,Seni değiştiremezde.'' KOLAY GELSİN
nizami şekilde yapabileceğim en ağır şartlarda giriyorum hatta ağır girme konusunda sınırları zorluyorum çevremdeki abilerimden yaşıtlarımdan daha ağır girebiliyorum bu arada yorum için teşekkürler.[DOUBLEPOST=1401559548][/DOUBLEPOST]
Yapabildiğinin en ağırı yapacaksın ama nizami yapabildiğin kadar zorlanacan son setlerde birinden yardım al başında beklesin tıkanırsan azcık basar . Kimileri diyo hafif çalışılmalı ağır yapmamalı yyook bee :D okadar kolay mı. 4 hareketi geçme bunları yaparsan zaten ağrı olması lazım kesinlikle
Teşekkürler fakat son zamanlarda olmuyor ve yani şuanki ağırlıklarımdan daha fazlasını kaldırırmam fazlasıyla zor yani salondakilerin hiçbişeyden anlamayan çocuk başından büyük işler peşinde görünümü olur çünkü zaten yaşıtlarımdan hatta abilerimden daha fazla kaldırıyorum[DOUBLEPOST=1401559578][/DOUBLEPOST]
Antremanın ardından illaki ağrı olucak diye bişiy yok,şehir efsanesi bunlar.
teşekkür ederim

Back
Yukarı