Arkadaşta kesin vardır diyemiyoruz. Ama uzun süredir spor ve diyet yaptı iseniz sonuç elde edemediyseniz kuşkulanmanız gerekir. En iyi sonucu plastik cerraha giderek elde edersiniz
arastırdım da doktor yalancı olandakı yag tabakası kardıo ıle erımez dedı aldırdık dıyelım bıdaha cıkarmı cıkcaksa bı degerı yok. dertsız basıma dert aldım wallahıaslında pek bellı olmuyorda kas yapınca biraz daha fazla bellı olur dıye dusunuyorum
Uzun süredir spor ve diyet yaptıysa... Adam 2 ay spor yapmış ondan da ne şiddetde ne kadar düzenli bir kardio yapıp yapmadığı belli değil... Hatta kardio yapıp yapmadığı bile belli değil... Beslenme hakkında ne kadar bilgisi ve ne diyet denemiş belli değil...
Ve bu saydığım spesifik bilgilerden hiç birini paylaşmamış bir adamın sadece resmine doktor gibi evet jinekomasti diye teşhir koyuyorsun...
Sonra birde kalkıp kesin vardır demiyorsun ama adam senin tavırların yüzünden kendisine kesin olduğuna ikna olmuş durumda farkındaysan...
Hatta biraz daha mesaj yazmaya devam etsen bi 3-5 kişi daha seninle beraber bıçak altına yatmaya gidecek!
Yanlış iş yapıyorsun sevgili rajevAmacın bütün yolları tüketmiş olan arkadaşlara yardımcı olmak olabilir ama bunu yaparken daha hiçbir yolu tüketmemiş arkadaşlarıda havaya soktuğunun farkına varmanı öneririm...
Sana bir şey olmaz forumumuzun tıbbi sorumluluk reddi vardır ama vicdanın tıbbi sorumluluk reddi olmaz!!!
Herkese iyi akşamlar...
Arkadaşlar diyet falan yapmadım, kardio falanda yapmadım hocamın bana verdiği programı çalışıyorum sadece göğüs hareketi olarak 2 hareket yapıyorum biri bench press diğeri de dumblerı sağa sola açarak çalışıyorum. Kardio dediğiniz şeyi düşük ağırlıkta kelebekte mi çalışacağım ?
allah allah adama resimle jınekomastı tanısı koydunus pes artık bendede jınekomastı vardı 1 gogusumde 1 sene boyunca abah aksam arastırdım ceraha kadar gıttım bilgisiz degılız.
siz kardıoya başlayın sadece goıgus yağlı degıl tum vucut yağlı reısmle jınekomastı tanısı konulmaz sadece göğüsünuzde yağ yokkı gogusde sıfır yağ olsa ne olucak dıger yerlerde yağ var illa kardıo şart ardındna body yaparak bucudu şekle sokmanız gerek
jınekomstıdende şüpelenıyorsan doktora gıdın burayada yazın varmı yokmu dıye