Göğüs kasları gelişimi Anatomik mi ?

S.a iyi forumlar. iyi sporlar
Diğer bölgeler omuz , kol , arka kol vs. hepsi gelişimi güzel ama göğüsler sönük kaldı.Bu genetik midir. Beslenmem gayet iyi , iyi olmasa diğer bölgeler gelişmezdi göğüs gününe yaptığım hareket bench pressler eğimli , düz , sonra fly , pullower dips , ağırlıkları 8-9 tekrarda zorlayacak şekilde ve genelde son 2 tekrarı zorlayacak biçimde neredeyse yapamayacak şekilde seçiyorum ve son 2 tekrar yardımla giriyorum.Yani kısacası göğüs kaslarım neden gelişmiyor diğer bölgelere göre?

Kardeşim benımde öyle şey o göğüs en zor gelısen yermıs yanı göğüs herkezde çabuk gelısmezmış. Yani kafana takma sen çalısmana bak kafana takdınmı piskolojık olarak rahat etmezsın :) Buarada Kelebek hareketinide eksik etme göğüs yaparken şeritleri belirginleştiriyo..

valla kimiside en kolay gelişen kas diyor, salonda görüyorum bazı adamların kolları kürdan gibi göğüsleri benden hacimli anlamış değilim ama kesin genetik birşey çünkü hareketleri nizami yaparak o bölgeye etki ettirerek yapıyorum buna dikkat ediyorum

valla kimiside en kolay gelişen kas diyor, salonda görüyorum bazı adamların kolları kürdan gibi göğüsleri benden hacimli anlamış değilim ama kesin genetik birşey çünkü hareketleri nizami yaparak o bölgeye etki ettirerek yapıyorum buna dikkat ediyorum

Aynen genetikten ya sen kafaya takma çalıs çalıs olur kardesım , Butterfly hareketi yapmayıda unutma :))

Back
Yukarı