Göğüs kasi ile ilgili

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Clean
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Clean

Üye
öncelikle merhaba forumda yeni sayilirim vüct yapim şöle:
Boy 175 kilo 78 omuz 113 göğüs 98 göğüsüm yağli biliyorum bölgesel kilo vermek mümkün değil ama ben bu göğüsümdeki yaği kas yapmak istiyorum en azindan biraz erimesini istiyoru bu konuda çok başlik açtim ama tam istediğim cevabi alamadim evde şinav mekik crunch gibi hareketleri yaparak isteğim doğrultusunda ilerlemem mümkünmü ayrica protein ağirlikli beslenme yaparak tabi.

bolgesel yag yakmak mumkun degil ama karbonhidratli yiyecekleri azaltip kardio ve istasyon calismasi yapip basarabilir sin ve yag kasa donusmez...

Bölgesel kilo vermenin mümkün olmadiğini biliyorum ama mesela full göğüs çalişsam proteim ağirlikli beslensem göğüsümden öbür bölgelere nazaren biraz daha azalma erime eritme olmazmi onu merak ediyorum ?

Kardeşim Sana ve Senın Gibi yapmak,calışmak isteyen arkadaşlar ıcın genel olarak şoyle söyleyeyim. :

Sadece Gögüs calışırsan ora nasıl dınlencek ? Bide Forumu araştır birazdaha Tek bölgeyi çalıştırmak Faydadan cok zarar olarak dönebilir. Ama Ben göğüs calışcam şişircem diyosan

Hafıf bi diyet yap k.hidratı ant oncesı almaya ozen göster Gögüs calıştıgın gunler 2x10 yapıyossan 2x12 gibi set tekrar sayılarınla oyna ( Ben ne kadar gelişmiş bir vucuda sahipsin bilemiyorum oyuzden 2x10 ornek gösterdim.:)

sadece göğüsten gitmez
spor yap
kondisyon+vg yap
herkeste yağ yakım bölge sırası farklı olabilir
ama genelde en son göbekten gider
yani göğüsten yana sıkıntın olmaz inş.

Back
Yukarı