Göğüs kasının küçülmesi

Erkannnn

Üye
Öncelikle hepinize merhaba
3 aydır vücut çalışıyorum 57 kilodan 62 kiloya çıktım göğüslerim çok azda olsa belirginleşmeye başladı haftada 2 gün göğüs çalışıorum fakat çalıştıktan 2 gün sonra göğüslerim sanki hiç çalışılmamış gibi ufalıyo antreman sonrası tekrar şişiyo bunun nedeni ne olabilir ve bu sorunu nasıl giderebilirim ??

Antremanda vücüt çalıştığın bölgeye kan pompalıyor kas o yüzden şişiyor. "Pump etkisi" de denir. Geçici bir durum.
Bende isterdim açıkçası arka kolumun hep pumpta kalmasını ama bu iş o kadar kolay olmuyor. Biraz sabır işi. Zaman gelecek şu an pump etkisinde sahip olduğun hacmi soğukken de sahip olacaksın. Yeterki sabret; idman yap, beslen ve dinlen

Antremanda vücüt çalıştığın bölgeye kan pompalıyor kas o yüzden şişiyor. "Pump etkisi" de denir. Geçici bir durum.
Bende isterdim açıkçası arka kolumun hep pumpta kalmasını ama bu iş o kadar kolay olmuyor. Biraz sabır işi. Zaman gelecek şu an pump etkisinde sahip olduğun hacmi soğukken de sahip olacaksın. Yeterki sabret; idman yap, beslen ve dinlen
Şiddetle katılıyorum dostuma :)

Back
Yukarı