JohnAbruzzi
Üye
Merhaba arkadaşlar. 1 yıla yakın süredir bu sporu yapmaktayım fakat son 3 aydır düzenli çalışıyorum eskiye oranla inanılmaz bir değişim oldu vücudumda beslenmeme çok dikkat ediyorum protein tozu kullanıyorum. Sorum şu sıkı idman yapmama rağmen özellikle karın bölgem hala istediğim sertlikte değil yağ değilde sanki su var alt karın ve oblique bölgesinde yumuşaklık ve içinde su dokusu varmış gibi hissediyorum her spora gittiğim gün mutlaka çalışıyorum birtürlü istediğim sertliğe ulaşmıyor :S İkinci sorum kol ve göğüs bölgesiyle ilgili haftada 1 bazen 2 gün göğüs antremanı çalışıyorum ama göğüslerim hala istediğim düzeyde değil hacimi arttı ama soğuk zamanda dokunduğumda istediğim sertlikte değil nasıl sertleşmesini sağlayabilirim? Aynı şekilde bicepslerin yan kısmında bir yumuşaklık var burayı nasıl sertleştirebilirim ? Uzun bir soru oldu cevap verecek arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdiden yardıma ihtiyacım var moralimi çok bozuyor bu durum :S Boyum 171 cm Kilo 70 Vücudumda toplam 7 kilo yağ var resim de ekliyorum..