Jinekomasti olduğunu sanmıyorum, resimlerden az çok anlaşılanda o. Herkesin vücudu aynı orantıda, göğüsleri aynı simetride veya bilmemneresinin bilmemnesi aynı bilmemnede olacak diye bir kaide söz konusu değil.
Büyük oranda sorunun yağlanmada olduğunu düşünüyorum. Body Building yapmanın göğüs bölgene ekstra bir zararı olacağını düşünmüyorum yağlanma veya hafif derecede bir aksilik mevcut olması halinde bile, zira ancak düzelmesi adına bir fayda sağlamaz o durumda. Bir hekim arkadaşa göstermende sakınca tabii ki yoktur, kafanda soru işareti olmaması adına baktırsan iyi edersin. Özellikle eşinizi dostunuzu sorup soruşturun ki yaz dönemine girerken Liposuction v.b plastik cerrahi yağ aldırma gibi yöntemlere başvuran insan sayısı oldukça fazla ve aynı oranda sağlanan rantta bu oranda oldukça büyük.
Resimlerde şekil bozukluğu olduğu su götürmez ama meme uçlarında hiçbir problem yok, hatta t-shirt giydiğin vakit hiçbir sorun yaşamadığını da tahmin edebiliyorum. Abartı durumlara sahip olan jinekomasti hastaları T-Shirt giyerken kumaş seçecek kadar rahatsızlık duydukları bir konumda oluyorlar bu hastalık dolayısı ile, herkese ''sen jinekomasti hastasısın'' tanısını 2 resme bakarak koymak hiç ama hiç doğru değil. Ailesi hekim ve eczacılardan oluşan bir Türk vatandaşı olarak söylediklerimi sindire sindire okursan, ona göre değerlendirirsen sevinirim.
Tekrar belirtmek isterim, öncelikle gidip bir hekim arkadaşa göstermelisin. Her türlü durumda operasyon en son çözüm olmalıdır. Gerektiği üzere...
Son düzenleme: 28 Nisan 2010