fırat 26 dedi:gögüse tek gün ayırmalısın
1.bench press
2.dambıll fly
3.ıchline bench press
4.ınchline dambıl fly
5.pull over
bu aynı zamanda benim gögüs programımdır![]()
alt göğüs yokmu demişsin ama aslanlar gibi pullover var programda daha ne istiyorsun.üst üste göğüs press yapmıyorsun açış hareketleri var aralarda(fly).göğüsten sonra biceps çalışabilirsin ama bir süre sonra kollarım niye küçük kaldı diye bir soru daha sorarsın .okan dedi:fırat 26 dedi:gögüse tek gün ayırmalısın
1.bench press
2.dambıll fly
3.ıchline bench press
4.ınchline dambıl fly
5.pull over
peki burda alt göğüs yok onu nası çalışıyorsun be göğüsden sonr aaynı gün biceps de çalışıyorum
üst üste press yapmak zararlıysa araya ne koymamgerekiyo
fırat 26 dedi:gögüse tek gün ayırmalısın
1.bench press
2.dambıll fly
3.ıchline bench press
4.ınchline dambıl fly
5.pull over
kim dedi:alt göğüs yokmu demişsin ama aslanlar gibi pullover var programda daha ne istiyorsun.üst üste göğüs press yapmıyorsun açış hareketleri var aralarda(fly).göğüsten sonra biceps çalışabilirsin ama bir süre sonra kollarım niye küçük kaldı diye bir soru daha sorarsın .okan dedi:fırat 26 dedi:gögüse tek gün ayırmalısın
1.bench press
2.dambıll fly
3.ıchline bench press
4.ınchline dambıl fly
5.pull over
peki burda alt göğüs yok onu nası çalışıyorsun be göğüsden sonr aaynı gün biceps de çalışıyorum
okan dedi:fırat 26 dedi:gögüse tek gün ayırmalısın
1.bench press
2.dambıll fly
3.ıchline bench press
4.ınchline dambıl fly
5.pull over
kim dedi:alt göğüs yokmu demişsin ama aslanlar gibi pullover var programda daha ne istiyorsun.üst üste göğüs press yapmıyorsun açış hareketleri var aralarda(fly).göğüsten sonra biceps çalışabilirsin ama bir süre sonra kollarım niye küçük kaldı diye bir soru daha sorarsın .okan dedi:fırat 26 dedi:gögüse tek gün ayırmalısın
1.bench press
2.dambıll fly
3.ıchline bench press
4.ınchline dambıl fly
5.pull over
bilgen dedi:İyi çalışmalar dilerim. Daha çok üst göğüs ağırlıklı bir program nasıl olmalıdır sizce???
Bench Press 3*8
Dumbell Fly 3*10
İncline Press 3*8
Pullover 3*12 Olur mu acaba hocam?? Ne önerirsiniz??
bilgen dedi:İyi çalışmalar dilerim. Daha çok üst göğüs ağırlıklı bir program nasıl olmalıdır sizce???
Bench Press 3*8
Dumbell Fly 3*10
İncline Press 3*8
Pump Forever dedi:bilgen dedi:İyi çalışmalar dilerim. Daha çok üst göğüs ağırlıklı bir program nasıl olmalıdır sizce???
Bench Press 3*8
Dumbell Fly 3*10
İncline Press 3*8
Bilgen
Incline Press 4x8
Incline dumble fly 4x8
Bench Press 4x8
Pullover 3x12
bunu dene üst gogusün daha etkin calısmasını istiosan