Göğüs hareketleri.

Yok yeni değilim :) Şimdi iyice kafam karıştı daha hacimdeyim hala istediğim kadar göğüste hacim alamadım o yüzden. Definasyona belki girmeyedebilirim. Göğüs programım şimdi ne olmalı. Devrelerim yandı :)

hakkını vererek : barbell bench press 5 set , incline bench barbell (yada dumbell) press 5 set. madem hedefin hacimse cok detaya girme. buyuk kaslar için çok eklemli temel egzersizlerde yogunlaşmalısın.

yazın pek hacim kazanılmıyor o yüzden şekile gidip kışa doğru hacim yapmam mantıklı değilmi ? o doğrultuda

bench press
incline bench
dumbell fly
cabble cross
pullover yapsam ? veya pulloverı cıkartıyım mı cabble yaptıgımda? incline fly yapmama gerek varmı

yazın pek hacim kazanılmıyor o yüzden şekile gidip kışa doğru hacim yapmam mantıklı değilmi ? o doğrultuda

bench press
incline bench
dumbell fly
cabble cross
pullover yapsam ? veya pulloverı cıkartıyım mı cabble yaptıgımda? incline fly yapmama gerek varmı

Olmayan birşeyi şekillendiremezsin. Kuralına uyduktan sonra yazında hacim kazanılır, mesela ben geçen yaz kendimi yeterli görmedim, hiç diyet yapmadım hacim almaya yönelik ilerledim. Öyle 6. ayda iyi bir kas kütlesi oluşturmadan şekile gitme diye birşey söz konusu değil malesef.

bench press
incline bench
dumbell fly
cabble cross

hala program soruyorsun ya. yap yap bu programları devam et sen. mademki boyle devam edeceksin neden fikrimize danısıyorsun ne yapabilirim diye. buraya konuyu gereksiz acmıssın gibi oluyor. hacimse hedefin sistem belli. bench press ve incline bench press yap. yeterli kiloyu alana kadarda bu harewketlere sıkı sıkı sarıl.

hala program soruyorsun ya. yap yap bu programları devam et sen. mademki boyle devam edeceksin neden fikrimize danısıyorsun ne yapabilirim diye. buraya konuyu gereksiz acmıssın gibi oluyor. hacimse hedefin sistem belli. bench press ve incline bench press yap. yeterli kiloyu alana kadarda bu harewketlere sıkı sıkı sarıl.

İnsan gibi soru sorup öğrenme niyetindeyken "insan olmayan" şekilde cevap veriyosunuz. İşine gelmediyse yorum yapmazsın olur biter.

Bench Press - Incline Dumbell Press veya Low Cable Cross Over - Pull Over şeklinde yapıyorum antrenmanlarımı.

4. hareketi girmek istersem Dumbell Fly yaparım...

Back
Yukarı