Göğüs Hareketleri İle İlgili Yardım

Umutatc1

Üye
Selamı Aleyküm öncelikle arkadaşlar ben yaklaşık 5 aydır falan salona gidiyorum sadece 1 ay kaytardım o kadar salona girdiğim gün tartıldım 61 - 62 kilo arası birşeydi şimdi ise 67.5 kiloyum 2 aydır protein kullanıyorum herneyse benim sizlere bir sorum olucak vücudun istediğim gibi oluyor yavaş yavaş size teşekkür ederim çünkü sizin önerilerinize göre hareket ettim benim şuan tek sıkıntım göğüs alt göğüs altı çizilmiyor mesela pazartesi göğüs yapıyorum üst taraf istediğim gibi oluyor ama göğüsün alt tarafı çizilmiyor bunun hakkında bana yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

zamanla hacim arttıkca istediğiniz görüntü olusacaktır.decline press ve dips önemli alt göğüs için.ayrıca uzun süreler street workout-calisthenics yapmış yada evde bilinçli-bilinçsiz barfix-şınav-mekik gibi temel hareketlerle calısanlar bilir ki,alt göğüsün ilacı şınav.

5 aydir gidiyorsunuz 1 ay kaytardiniz kaldi 4 ay ve 2 aydir Protein tozu kullaniyorsunuz,isterseniz tabiiki kullanirsiniz fakat kullandiginiz Protein tozu paranizin cöpe gitmesinden baska bisiy degil su an icin,bende henüz kullanmayin sadece bir öneri.sorunuza gelicek olursakda bu epey bir Zaman isteyen bir sey yani 3-5 ayda olucak bisiy degil o yüzden sabrediceksiniz.

Incline çalış, her durumda Flys yap, şınav çek, decline çalış, dips yap ve bence şekillendirmede çok işe yarayan Cable Crossover ı denemelisin. Biraz sabret ve bunlarla goguslerini şişir. Yağ oranın yuksekse ortada çizgi gözükmez ayrıca.

Back
Yukarı