Göğüs Hacmimden Şikayetciyim Yardım

SLm bu spora gönül vermis Arkadaslara, Göğüs hacmimden şikayetciyim kol hacmimden dolayı kötü görünüyorlar. Nasıl bır calısma programı onerırsınız, evde bench sehpam var. sımdıden tesekkurler. Ben gögüs kaslarımın sıkı olmasını ıstıyorum, ama tek bı hareketle olmayacagını bılıyorum yardımlarınızı beklıyorum

Eklentiler

• Image083.jpg
    Image083.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 515
  • Image085.jpg
    Image085.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 462
  • Image084.jpg
    Image084.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 471
Arkadaşlar benimde bir problemim var benim hacimden çok şikayetim yok fakat göğüsümün ortası çukur o kısmı nasıl doldurabilirim ? :S:S:s

ahmetgolf: eet kardeısm resımlere bakarak yazdım programı

aslan007 : kardesım snde barı dar tut ole çalış göğüsün iç kısmını çalıstırır

maskopat saol fakat benim dedğimi yanlış anlamışsın ama bu bilgide işime yaradı :D. Benim demek istediğim 2 göğüsümün ortası boş yani ortasını doldurmak istiyorum derken bunu kastetmiştim. Göğüsümü genişletirsem bu sorun çözülür diye umuyorum fakat nasıl genişleticeğimi hangi hareketi yapmam gerektiğini bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

maskopat saol fakat benim dedğimi yanlış anlamışsın ama bu bilgide işime yaradı :D. Benim demek istediğim 2 göğüsümün ortası boş yani ortasını doldurmak istiyorum derken bunu kastetmiştim. Göğüsümü genişletirsem bu sorun çözülür diye umuyorum fakat nasıl genişleticeğimi hangi hareketi yapmam gerektiğini bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

İlk 3 ay ağır bench presslerle göğüsünü genişletip,4. aydan itibaren ortadaki boşluğu yok etmek için barla bench press yerine dumbell bench pressi koyarsan amacına ulaşırsın.

Trapez deniyordu sanırım 2 göğüsm arasındaki yere... bunun için Niaterim ' in söylediği şekilde bench girersen yararlı olur..

morphx bence sen vücudunun anotomisini öğrendikten sonra vücut geliştir . trapez göğüs boşluğuna denmiyor çünkü..

Saolun arkadaşlar fakat 1 problem var ben evde vücut geliştiryorum ve şuan bar yok bende onun yerine dumblle var sadece onunla bench yapsam olur mu ve ağırlıklar kaç kilo olmalı sizce ve ağırlıklar hafifse tekrar ve set sayısını arttırarak verim sağlayabilirmiyim ? şimdiden teşekkürler herkeze :D

göğüsü yanalra acmak ıcın becnh press yaparken bıras daha geniş tut barı bn ole yapıyorum iç göğüsüde dar tut bench press yaparken

Saolun arkadaşlar fakat 1 problem var ben evde vücut geliştiryorum ve şuan bar yok bende onun yerine dumblle var sadece onunla bench yapsam olur mu ve ağırlıklar kaç kilo olmalı sizce ve ağırlıklar hafifse tekrar ve set sayısını arttırarak verim sağlayabilirmiyim ? şimdiden teşekkürler herkeze :D

Dumbell ile yapabilirsin.Kilo ise sana kalmış.Hacim için çalışacaksan ağır kilo çalışmalısın.

Dumbell ile yapabilirsin.Kilo ise sana kalmış.Hacim için çalışacaksan ağır kilo çalışmalısın.

Saol peki hafif kilo kaldırarak fakat fazla tekrar yaparakda olur mu ? yani diyelimki 3 kg dumblle kaldırıcam ama 50 tekrar ve 3 set yapıcam ozamanda olurmu ?weightlifterhyper_dumbelllls

ben bı sey daha sorucam, konuyu acan kısı benım ılk bastakı fotolardakı benım. benım tam olarak ıstedıgım gogus hacımımım kuculmesı, bunun ıcın az kılo cok tekrar yapmam gerekıyor demı?

ben bı sey daha sorucam, konuyu acan kısı benım ılk bastakı fotolardakı benım. benım tam olarak ıstedıgım gogus hacımımım kuculmesı, bunun ıcın az kılo cok tekrar yapmam gerekıyor demı?

Göğüs hacminde fazlalık yok.Sadece yağ olması sebebi ile görüntü seni rahatsız ediyor olabilir.

Az kilo,çok tekrar ile yağ yakımı yapar ve sıkılaşarak göğüs görüntünü istediğin hale getirebilirsin.

Back
Yukarı