göğüs hacmi için

slm arkadaslar.
gögüslerimi sekle sokmak ve kücultmek ıcın yardım ıstıyorum.
göguslerımın sıskınlıgını ındırebılır mıyım? bana haraket tavsıye eder mısınız?

Eklentiler

• photo.jpg
    photo.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 500
  • wdwdwd.jpg
    wdwdwd.jpg
    107,8 KB · Görüntüleme: 500
Sagol arkadas.
Üst göğüs için bench press, dumbbell fly,pullover yapıyorum
Hafif kilo ile 3 15 setler yapıyorum. Tavsiye edeceğin başka bir
Program var mı?

sporla gıder dıye dusunuyorum kardıo yapın + body yapın cunku yaglarınız var body yaparsan yagların uzerıne kotu durur hem kardıo hem body yaparsan daha ıyı olur benım fıkrım boyle
goguste jınekomastıde yok sanırım tam reısmle analsılmaz ama yok gıbı duruyor ondan sporla duzelır dıye dusunuyorum

jinekomastide yok. kardiyo yapmak ıcın zamanım olmuyor ama kosulara baslıcam hem kılo kaybı hemde agırlık calısmamı onerıyosun sanırım. uygulayacam ınsaallah. tesekkur ederım

bel ınceldımı zaten vucut cok daha estetık durucak hıc calısmasanız bıle body belı ınceltsenız vucut estetık durucaktır

gobek nerden cıktı sımdı :) sadece sabah 4 dılım ekmek yıyıyorum. oglen ve aksam ekmek yemıyorum. yapabıldıgım kadar mekık hareketlerı yapıyorum. yaglı yemeklerden uzak duruyorum ama bı turlu ıncelmıyor belım. kosulara baslamam gerekıyor sanırım:(
gobek kısmından kılo kaydı olmadan mekık cekmek yararlı degıl sanırım??

gobek nerden cıktı sımdı :) sadece sabah 4 dılım ekmek yıyıyorum. oglen ve aksam ekmek yemıyorum. yapabıldıgım kadar mekık hareketlerı yapıyorum. yaglı yemeklerden uzak duruyorum ama bı turlu ıncelmıyor belım. kosulara baslamam gerekıyor sanırım:(
gobek kısmından kılo kaydı olmadan mekık cekmek yararlı degıl sanırım??
mekık surecı hızlandırır gıbegının altındakı sarkmayı engeller kaslar sarkıtmaz o kadar sekle sokar en azından mekık kardıo yapın kardıosuz yag yakacagını sanmıyorum

Back
Yukarı