göğüs hacim sorunu

arkadaşlar daha önce benzer bir konu açmış olabilirm ama sonuç alamadım

göğüs hacmimin artması için bu programı uygulamayı düşünüyorum szce ne eklemeli,ne çıkarmalıyım

FLAT BARBELL PRESS 4 SET 8-12 TEKRAR
İNCLİNE DUMBELL&BARBELL PRESS 4 SET 8-12 TEKRAR
DECLİNE DUMBELL PRESS 4 SET 8-12 TEKRAR
BUTTERFLY 4 SET 8-12 TEKRAR
CABLE FLYS 4 SET 8-12 TEKRAR
DİPS 4 SET FAİLURE TEKRAR

Zaten bunlar temel hareketler etki görürsün

Cable Flyı , Decline Pressi , Dipsi programından çıkar.Bu hareketlere şimdilik ihtiyacın yok hacim amaclı calıstıgın için. Flat Bench press ve Flat Dumbbell Flya yoğunlaş butterflyı da çıkar. Bench presste ağır gir 5x 6 veya 5x8 çalışabilirsin.Hacim istiyorsan ağır calısıp tekrar sayısında 12 yi geçmemelisin.

Cable Flyı , Decline Pressi , Dipsi programından çıkar.Bu hareketlere şimdilik ihtiyacın yok hacim amaclı calıstıgın için. Flat Bench press ve Flat Dumbbell Flya yoğunlaş butterflyı da çıkar. Bench presste ağır gir 5x 6 veya 5x8 çalışabilirsin.Hacim istiyorsan ağır calısıp tekrar sayısında 12 yi geçmemelisin.

Teşekkürler dediğin gibi bench_Obir kaç yer araştırdım şuan düz ve yukarı için ağırlaştırıcam en azından 1 ay denemek gerek

---------- Post added at 20:40 ---------- Previous post was at 20:32 ----------

peki ek olarak pullover veya benzeri eklemelimiyim ?

o zaman
şöyle program hacim için güzel sonuç verir sanırım başka arkadaşlar da uygulayabilir

FLAT BARBELL PRESS 5 SET 8-12 TEKRAR
İNCLİNE DUMBELL&BARBELL PRESS 5 SET 8-12 TEKRAR
DUMBELL FLY 3 SET 8-12 TEKRAR
CHEST PRESS MACHİNE 5 SET 8-12 TEKRAR
PULLOVER 3 SET 15 TEKRAR

Chest press machine gerek oldugunu düşünmüyorum programın iyi. Bench press i barbell la yaptıgın gün inclinei dumbbell la yaparsan daha faydalı olur.

Back
Yukarı