Göğüs gelişimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FasT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FasT

Üye
Öncelikle merhaba,
Diğer kas bölgelerine göre göğsüm yavaş gelişiyor. Haftada 1 gün göğüs çalışıyorum.
3x10 bench press
3x10 ismini bilmiyorum ama 2 elle tek dumbell tutuluyor
3x10 yana açış
3x10 üst göğüs press

Kilom 56 Boy 168
Benchte 40 kilo giriyorum
Üst göğüste 30 giriyorum
Yana açışta 9 ar kilo kullanıyorum
Tek tutulan dummbell 15kilo kullanıyorum.

Göğsümün geriden gelmesi açıkçası üzüyor beni bu konuda önerilerinizi bekliyorum..

göğüs büyük bi kas grubu oldğu için zor gelişir..sonuçta yaptığımız spor uzun süre ve sabır istiyor..bence sende sabırlı olmalısın profilinde yazıdığı üzere yaşın genç fazla acele etme bence

büyük ihtimalle nefes alıs verislerde hata yapıyorsundur aıgr girmen kaslarını cok geliştirecek degiller haftada bir kez girmen iyi tekrar sayını azalt gogus buyuk kas degildir bu arada indirirken cok yavas indirmelisin iyice nefesini al kaldırırken daha hızlı bır sekilde ver ozaman daha hafıf kıloyla calısmak zorunda kalacaksın ama bak gör işe yarayacak

bodypower34, göğüs büyük kas değilmidir?bu konuda doğru bildiğine eminmisin?göğüs-bacak-sırt büyük kas gruplarıdır. bence bilgilerini biraz daha kurcala, doğrulu bulursun sanırım.
diğer arkadaşın sorununa gelince, antremanlarını ne kadar zorlu ve hareketleri düzgün bir şekilde yaparsan o kadar gelişeceğine inanıyorum. partnerin olması durumunda ağır kilolarda yardımda alabilirsin. kas yapabilmen için düzenli beslenme-sağlam antremanlar-dinlenme(8saatten az olmayan uyku). çalışmalarında başarılar...:)

Back
Yukarı