Programı senmi oluşturdun veya hocamı yazdı bilmiyorum ama çok klasik bir program. Hemen hemen yeni başlasın orta seviye olsun herkese yazılan bir program

Ben sana bir kaç nacizane tavsiyede bulunmak istiyorum. Uzun zamandır en çok geliştirmek istediğim bölgem göğüs, çokmu gelişmiş hayır yeterli değil ama her sette yanmayı hissediyorum. Sen bunun olmadığını söylüyorsun formun düzgünse bişeyler yanlış demektir. Ben full body çalışıyorum ama splitte de uygulayabilirsin. Buraya atacağım linkteki site uluslararası kendini kanıtlamış bir site zaten hemen herkes biliyordur. Buradaki egzersiz veri tabanında hareketlerin nasıl yapılacağı ve etki oranı puanlaması var.
https://www.bodybuilding.com/exercises/finder/lookup/filter/muscle/id/1/muscle/chest Burada rating sekmesine tıklarsan puanı yüksek olandan aşağıya sıralamaya başlar. DUMBBELL BENCH PRESS en yüksek etkiye sahip hareket. Uzun zamandır barla bench yapmıyorum çünkü dumbbellin etkisi çok daha iyi bence. Onunla şınavı süper setler halinde denemeni öneriyorum. O zaman yanmayı kasılmamayı hissetmemen mümkün değil. Dumbbell da max ağırlık pushuplarda da max tekrar dene bakalım tek seferde yapabildiğin kadar fazla tekrar çıkarmayı dene toplam iki hareket arasında dinlenme yapmıyorsun biliyosun. Toplam iki hareket sonrasında, yani 1 set dumbbell bench press max ağırlıkla yaptın hiç dinlenmeden yapabildiğin max şınavı çektin 45-60 sn dinlen. Sonra aynı şekilde 4 seti tamamlayana kadar.Sana tavsiyem bu şekilde oradan beğendiğin yüksek ratingli hareketlerden supersetler çıkar ve göğüs antrenmanını tamamla. Geridönüşünü bekliyorum faydalı olacağını düşünüyorum