YoungModel_35
Üye
Merhaba arkadaşlar hemen kısaca kendimi tanıtıyım ben 1.89 boyunda 18 yaşında öğrenci bir adamım. Yaklaşık 1 yıldır spor yapıyorum basket ve kickboxla ugrasmıslıgım vardır. Kickboxtan fitnessa transfer oldum diyebiliriz. Bu sene Üniverste sınavlarına 2. kez hazırlanıyorum ve geçtiğimiz ay evimin en yakınındaki spor salonuna kaydoldum zamandan kazanmak için ama ne salondan nede salon hocalarından memnunum. Verdiği antreman programıında deadlif , squat gibi hareketler yok. İç göğüse vuran hareketlerden yok ve bacağa da önem vermiyorlar. Bende internetten ve bu siteden geniş çaplı araştırmalar yaptım ve Flexor hocanın dediği gibi antremanı şu şekilde kombine ettim:
1.Gün: Göğüs Biceps -Karın
2.Gün: Omuz Triceps -Karın
3.Gün: Bacak-Sırt/Kanat/Trapez
Şimdi bugun salona gidecegim Göğüs-Biceps çalışacagım ve onlar için Şunları seçtim
Incline Dumbell Press 3x8
Incline Dumbell Fly 3x8
Bench Press 4x8 (2 set geniş , 2 set dar tutuş)
Decline Dumbell Press 3x8
Decline Dumbell Fly 3x8
Biceps:
Hareketin ismini unuttum , söylerseniz sevinirim Dumbell 'ı çevirip yukarıya kaldırma 3x8
Preacher Curls 3x8
Hammer Curl 3x8
Concentraction Curl 3x8
Soru 1 : Göğüs için hareketler eksik veya fazla mı ? ve oluşturdugum bu programda Göğüsümün iç dış her tarafına yeterli derecede etkisi var mı? yada Pullover , yada Cable Crossover gibi hareketler eklemelimiyim programa ?
Soru 2 : Bicepsimin üst kısmı alt kısmına göre daha gelişmiş bunu sebebi ne ve orantılı bir biceps oluşumu için bu hareketler iyimidir yada alt biceps agırlıklı bir program nedir ? Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Herkese iyi çalışmalar.
1.Gün: Göğüs Biceps -Karın
2.Gün: Omuz Triceps -Karın
3.Gün: Bacak-Sırt/Kanat/Trapez
Şimdi bugun salona gidecegim Göğüs-Biceps çalışacagım ve onlar için Şunları seçtim
Incline Dumbell Press 3x8
Incline Dumbell Fly 3x8
Bench Press 4x8 (2 set geniş , 2 set dar tutuş)
Decline Dumbell Press 3x8
Decline Dumbell Fly 3x8
Biceps:
Hareketin ismini unuttum , söylerseniz sevinirim Dumbell 'ı çevirip yukarıya kaldırma 3x8
Preacher Curls 3x8
Hammer Curl 3x8
Concentraction Curl 3x8
Soru 1 : Göğüs için hareketler eksik veya fazla mı ? ve oluşturdugum bu programda Göğüsümün iç dış her tarafına yeterli derecede etkisi var mı? yada Pullover , yada Cable Crossover gibi hareketler eklemelimiyim programa ?
Soru 2 : Bicepsimin üst kısmı alt kısmına göre daha gelişmiş bunu sebebi ne ve orantılı bir biceps oluşumu için bu hareketler iyimidir yada alt biceps agırlıklı bir program nedir ? Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Herkese iyi çalışmalar.