sinancan3671998
Üye
merhaba 18 yasındayım 86 87 kiloyum boyumda 188 omuzlarım geniş ve kalıplı sırtım gayet 1 seneye göre iyi düzeyde bicepslerim genetik olarak hummer larıma rağmen uzun değil ama 39 cm kollarım var tricepslerimde belirgin kasmadan bile arkadan merhaba diyor
bacaklarımda iyi ama basket oynadıgım için ayrıca bacak fazla çalısmıyorum 2 haftada bir falan çalısıyorum bacak gün boyu hareketli oldugum için bacak antremanından sonra hareket edemiyorum
herneyse bütün bölgelerime rağmen göğüslerim ....
alt bölümleri şekilsiz koltuk altım ve göğüsümün birleştiği yer hafiften yağ birikintisi var büyük değiller orta derecedeler diğer bölgelerime göre gayet az ve şekilsizler hatta hiç şekilsizler alt gögüslerim kesik değil üst gögüslerim fazla şişmiyor ne yapmalıyım yağ oranım %14 15 olabilir fakat yinede şekil hiç yok gibi duruyor acaba omuzlarımın genişliğinden dolayımı böyle lütfen yardım edin herkese bol şans ...

alt bölümleri şekilsiz koltuk altım ve göğüsümün birleştiği yer hafiften yağ birikintisi var büyük değiller orta derecedeler diğer bölgelerime göre gayet az ve şekilsizler hatta hiç şekilsizler alt gögüslerim kesik değil üst gögüslerim fazla şişmiyor ne yapmalıyım yağ oranım %14 15 olabilir fakat yinede şekil hiç yok gibi duruyor acaba omuzlarımın genişliğinden dolayımı böyle lütfen yardım edin herkese bol şans ...