Göğüs Arasındaki Boşluk [SS]

Arkadaşlar 18 yaşındayım ve evde çalışıyorum. Göğüslerimde gelişme oluyor fakat ortası hep boş. Göğüslerimin ortasını nasıl doldurabilirim? Nasıl birleştirebilirim? 1.80 boyum var, 65 kiloyum. Sizce zayıf olduğum için olabilir mi? Yoksa genetik midir? Birde alt göğüs dediğiniz kısım tam olarak neresi? Bende alt göğüs var mı?

osaoeb.jpg

Genetik çok fazla kapanmıyor malesef:( ama presslerde dumbell kullanabilirsin iç göğüs için etkilidir..

Peki göğüs arasında böyle boşluk olursa, ilerde görüntü açısından sıkıntı olur mu? Bi arkadaşım t-shirt giyince falan kaslarım belli olmaz demişti. Ne kadar doğru?

Peki göğüs arasında böyle boşluk olursa, ilerde görüntü açısından sıkıntı olur mu? Bi arkadaşım t-shirt giyince falan kaslarım belli olmaz demişti. Ne kadar doğru?
arkadaşın seni yemiş kıskançlıktan, olan birşeyi nasıl saklayabilirsinki.ayrıca o kadar fazla bir boşlukta yok

Yağ oranı çok olmadığı için benimde öyle spor hocama sordum bu cevabı aldım.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

dar tutuş bench press butterfly dips gibi hareketler işe yarar birde hacim aldıkta boşluk kapanır ama herkesin göğüs genetiğide farklı baktın herşeyi usulüne göre yaptığın halen olmadıysa istediğin gibi yapacak bir şey yok[DOUBLEPOST=1402036476][/DOUBLEPOST]
Nasıl yani dumbell fly tarzı hareketleri yapmayayım mı?
ilk önce presslerle devam et iyi beslen göğüs bölgesi hacimlensin sonra izole hareketler yaparsın çoğunluğu izole hareket olursa istediğin seviyeyede ulaşamadığın gibi bu sorunuda ortadan kaldıramazsın

Son düzenleme:
Back
Yukarı