Göğüs Antremanında dips ve şınavın yeri yardım

arkadaşlar herkese hayırlı aksamlar dips ve şınav göğüs antremanımda benım vazgecılmezım ama ben antemana baslarken önce 3x10 tekrar ve 3sette dips yapıyorum 8-10 tekrar arası sonra göğüs antremanıma geçıyorum bazıları şınavı ve dıpsı sonra cek dıyor bazı yerlerdede en başta çek yaziyor bana bu konuda düzgün bi bilgi verirseniz çok iyi olur

Genelde egitmenler eksik bölgemizi ilk önce çalışın der. Mesela üst göğüs un yazıfsa Eğik sehpa da bencpress yada dambel press . Dips yanılmıyorsam göğüs kafesini büyümeye ve göğüs altını çizmeye yarıyor . Tabi hareketi doğru yapmakta önemli dik durursan arka kolu büyük ölçüde cslistirirsin kendini one doğru atarak yaparsan göğüs calistir mis olursun. Yine de eğitimli birinden destek alman i öneririm.

Şınav omuz bölgesini göğüsü ve tricepsi çalıştıracağı için ısınma egzersizi olarak çok iyi olabilir.Ben genelde ısınma olarak şınav çekiyorum.Zaten göğüs idmanındada omuz ve tricepsten yardım alırız ısındırma için iyi oluyor şınav.Dipside hep antrenman sonunda yapıyorum güzel bir pump sağlıyor.Ama ortasındada yapılabilir bunun bi zararı olacağını düşünmüyorum.

Back
Yukarı