Omzumdaki sakatlık yüzünden bench presslere fazla yüklenemiyorum ah bir geçse varya kanımın son damlasına kadar gireceğim ağırlıkların altınaHerkesin vucudunun verdigi tepki farkli,ben dumbill preessle isinyorum 3 set 20,25,30 acma hafif agirlik cok tekrar omuz,gogus ve arka kol hareketlerinden sonra.sonra gucum yettigince benc press yapiyorum piramit 3_4 tekrara kadar dusuyorum,benchi tabi makinede 12_15 trkrar fly ile.ardindan 4 set ayagima agirlik alip dips yapiyorum.50 dk da perte cikiyorum.
Genel olarak orta seviye degilsen 4 hareket 4 set 6_10 tekrar sana yeterlidir.eger hala hareket ekliyosan yeterince agir calismiyosundur.ama sakatlik problemin vardir o ayri konu
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende ilk başlarda hiç ısınmıyorsdum artık bayabi ısınıyorum benimde sağ omuzum sakat bende bir mr çektirsem iyi olacak.2 aydır falan sürekli böyleyim can sıkıntısı oluyor bendeSag omuzda benimde sorun var,mr a gittim sonucynu bekliyorum.ben oncesi dumbil press,yana acis,ve cable la tricepsleri cok tekrar iyice isitiyorum kombine sekilde cok farketti.iyi isinmazsam benimde deltoid ariza veriyor
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi