Göğüsün ağrimaması

Middlesmex

Yeni Üye
Merhaba benim göğüs ve biceps programımda işte
incline decline ve normal benchpressler var fly ler felan var yani göğüse calişiyorum üstüne bi kaç göğüs hareketide ekliyorum

mesela benchi yaparken sadece kolum ağriyo oda kaldırıp iterken felan göğüsümde yanma felan olmuyor sadece fly da biraz oluyo ama benchin göğüsüme acı verdiğini hiç hissetmedim yaparkende yaptiktan 1 gün sonrada vucudum alişti mi diyebiliriz kılolarda max yapabildiğim 30 40 felan size göre az ama beni zorladiğindan kollarim zorlaniyoda göğüsüm felan ağrimiyo hiç suan kollarim ağriyo arka kol felan caliştim içinde göğüs olsaydi göğüs yine ağrimazdi hani harika bi göğüsümde yok hareketleride dogru yapiyorum göğüsde niye ağrimiyorki ?
 
Göğüs çalışmadan önce biceps veya triceps giriyorsan göğüsü proğramında daha değişik bi yere almanı öneririm. Kollarını çalıştırmadığın halde giriyorsan ve durum buysa kolların göğüs kaslarına uyumla güçsüz demektir. Ve hareketleri yaparken yapılış şekillerine, nizamiliğine fln dikkat etmek çok önemli.
 
Back
Yukarı