major24
Üye
Kendime program hazırlıyorum ve programa Göğüsü alttan - yandan çizecek hareket eklemek istiyorum. Neler diyeceğinizi az çok biliyorum ama salonla ilgili problemlerim var.( baya eski aletler)
-Kendi ağırlığımla dips 12 tekrar çıkartabilirim fakat tuttuğum yerler arası dar olduğundan göğüsümü yeterince hissedemiyorum.
-Cable cross yaparken genelde kablo ( çelik halat) makaraya sıkışıyor bu da beni sinir ediyor.
dumbell Pullover ve decline bench press hakkkında görüşlerinizi almak isterim. yada çizici alternatif hareketler ( tabi kaldıysa
)
Sırttan sonra göğüse giriyorum. (Göğüsden sonra biceps giremiyorum , bicepslerim zayıf, biceps-triceps aynı gün girerek , bicepsleri doyurmak istiyorum)
Sırt için düşündüğüm ( tasarım aşamasında)
Barfix (3xmax)
enseye çekiş
one dumbell row
close grip front lat pulldown
Romanian deadlift
Göğüs için ( tasarım aşamasında )
flat bench press
flat dumbell fly
incline dumbell press
..
..
Son olarak sehpaya dayanarak Genişden dara 3set şınav
-Kendi ağırlığımla dips 12 tekrar çıkartabilirim fakat tuttuğum yerler arası dar olduğundan göğüsümü yeterince hissedemiyorum.
-Cable cross yaparken genelde kablo ( çelik halat) makaraya sıkışıyor bu da beni sinir ediyor.
dumbell Pullover ve decline bench press hakkkında görüşlerinizi almak isterim. yada çizici alternatif hareketler ( tabi kaldıysa

Sırttan sonra göğüse giriyorum. (Göğüsden sonra biceps giremiyorum , bicepslerim zayıf, biceps-triceps aynı gün girerek , bicepsleri doyurmak istiyorum)
Sırt için düşündüğüm ( tasarım aşamasında)
Barfix (3xmax)
enseye çekiş
one dumbell row
close grip front lat pulldown
Romanian deadlift
Göğüs için ( tasarım aşamasında )
flat bench press
flat dumbell fly
incline dumbell press
..
..
Son olarak sehpaya dayanarak Genişden dara 3set şınav