qertick
Üye
Merhaba öncelikle spora 6 ay önce başladım başladığım da 115 kiloydum %40 yağ oranım vardı şuan 76 kiloyum %13 yağ oranım var.Sorum şu ki ağırlık arttıramıyorum bench de bar ile beraber toplam 30-35 kilo yukarısına çıkamadım dumbell press 16 kilo.
Beslenmem:Sabah 3 yumurta beyazı 1 sarısı 1 adet yağsız tussuz patates püresi - öğlen tavuk - akşam et ve lapa pirinç
Uyku düzenim:Akşam spordan çıkınca sabaha kadar oturuyorum ve öğleden sonra 3-4 e kadar uyuyorum
Ne yaptıysam ağırlık arttıramadım arttırdığım zaman setlerdeki tekrar sayısı düşüyor kendimi güçsüz hissediyorum spordaki incecik adamlar bench de bar ile 60-80 kilo giriyorlar anlam veremiyorum
Supplementlerim:Vitargo electrolyte - Tesla whey charger 100 - universal amino
Birde şunu danışmak istiyorum
üşük ağırlıkla seti tamamlamak mı daha iyi yoksa daha ağır kaldırıp tekrar sayısını 12 yerine 6-8 çıkarmak mı lütfen yardımcı olun.
Forumda yeniyim.
Beslenmem:Sabah 3 yumurta beyazı 1 sarısı 1 adet yağsız tussuz patates püresi - öğlen tavuk - akşam et ve lapa pirinç
Uyku düzenim:Akşam spordan çıkınca sabaha kadar oturuyorum ve öğleden sonra 3-4 e kadar uyuyorum
Ne yaptıysam ağırlık arttıramadım arttırdığım zaman setlerdeki tekrar sayısı düşüyor kendimi güçsüz hissediyorum spordaki incecik adamlar bench de bar ile 60-80 kilo giriyorlar anlam veremiyorum
Supplementlerim:Vitargo electrolyte - Tesla whey charger 100 - universal amino
Birde şunu danışmak istiyorum

Forumda yeniyim.