GÜÇ KAYBI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qertick
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

qertick

Üye
Merhaba öncelikle spora 6 ay önce başladım başladığım da 115 kiloydum %40 yağ oranım vardı şuan 76 kiloyum %13 yağ oranım var.Sorum şu ki ağırlık arttıramıyorum bench de bar ile beraber toplam 30-35 kilo yukarısına çıkamadım dumbell press 16 kilo.

Beslenmem:Sabah 3 yumurta beyazı 1 sarısı 1 adet yağsız tussuz patates püresi - öğlen tavuk - akşam et ve lapa pirinç

Uyku düzenim:Akşam spordan çıkınca sabaha kadar oturuyorum ve öğleden sonra 3-4 e kadar uyuyorum

Ne yaptıysam ağırlık arttıramadım arttırdığım zaman setlerdeki tekrar sayısı düşüyor kendimi güçsüz hissediyorum spordaki incecik adamlar bench de bar ile 60-80 kilo giriyorlar anlam veremiyorum

Supplementlerim:Vitargo electrolyte - Tesla whey charger 100 - universal amino

Birde şunu danışmak istiyorum:Düşük ağırlıkla seti tamamlamak mı daha iyi yoksa daha ağır kaldırıp tekrar sayısını 12 yerine 6-8 çıkarmak mı lütfen yardımcı olun.

Forumda yeniyim.

Sorun beslenmededir guc kaybiysa az yiyorsundur.karbonhidrat almaya ozen goster dinlenme gunlerinde protein ve karbonhidrat miktarini arttir

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağırlık arttırmak istiyorsan 5x5, 5x8 ve hep maksimum ağırlıkla çalışmayı denemelisin. Belki ilk ağırlık arttırımlarında tamamlıyamıyorsan drop set yöntemi de uygulayabilirsin. Ayrıca Creatinde önerebilirim.
Bench de omuz ve triceps'lerde çok etkindir. Bu kaslar zayıfsa da verim alamazsın, bu durumda programını bunlara ağırlık verecek şekilde değiştirip, 3-4 ay bu şekilde çalışıp durumu bir daha gözden geçirmelisin.

Back
Yukarı