GÜÇ ARTTIRMAK

qertick

Üye
Arkadaşlar merhaba ben spora 6 ay önce başladım başlarken 110 kiloydum %40 yağ oranım vardı şuan 78 kiloyum %13 yağ oranım var

Sorum şu ki: Gücüm yok bench de bar a max 12.5 kilo takabılıyorum her bir tarafına dumbell bench press 16 nın ustune çıkaramadım kaldıramıyorum gücüm yetmiyor sorunu nedir araştırdım bi türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Kullandıgım supplementler:Vitargo eloctrolyte - Tesla whey charger 100 - universal amino

Bu arada vitargo ve proteini spordan önce ve sonrasında alsam yağ oranım artar mı hafta da 4 gün spor yapıyorum

Bende 105 den 76 ya düştüğümde ağırlığa başlamıştım. Benchte max 25 yapabiliyordum senin gibi. Aradan 6 ay geçti şuan 50 kilo basabiliyorum.Dumbell presste ilk başladığımda max 14 dü , en son göğüs antremanımda 26 kilo ile son set 6 tekrar çıkara bildim . Kollar 27cm di şuan 34-35 . Belki kimine göre artış fazla değildir ama olan bu :) emin ol sen azim ettikce çalıştıkca kiloların artacak. Ben hiç bir sup kullanmadan bu şekilde her bölgede artış sağladım.

Beslenme , uyku , iyi antreman bu üçlüyü doğru yaptıgın sürece kiloların zamanla artacaktır.

Cevabın için çok teşekkürler.Uykum biraz düzensiz ben akşam 9 gibi spora gidiyorum 12 de çıkıyorum sonra sabaha kadar oturup öğlen 3-5 e kadar yatıyorum dolayısıyla beslenmem de aksıyor.

Dinlenme sart buyuk ihtimal ondan kaynaklaniyor birde agirlik okadar onemli degil kac bastigin calistigin bolgenin hakkini vermek lazim veriyorsan hissediyorsan calismissin demektir.zaten agirliklarda artar.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı