Doğrusu tam da aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık durumu olmuş. Video koymadığın zaman yalancı, hayalci ithamlarına maruz kalırsın; bu ithamlardan kendini kurtarmak için çekip video koyarsın bu sefer de şişkin ego ithamlarına maruz kalırsın. Döndük Nasreddin Hoca kıssasına, ne yaparsan yap bir kulp takarlar.![]()
Hocam Yanlış Konuşuyorsun Tartışma amacında Değil Kimse burda Tepkili Olmam normal üye videoları diyor Bak Başlığa Burda yeni Başlayan birisi oturup izliyor sonra 16 yaşında adam kaç kilo basıyor vay be diye spor salonunda çok sakatlanan gördüm ben ya Yapmayın Bide teknik videolar koyulsa Yararlı olmazmı benim tepkim bu arkadaşın videosuna Kendisine değil koysun daha teknik Bizimde örnek alacağımız şeyler izleyip bizde yapalım Sonra Teşekkür edelim üye videolar Bölümü ile Fantazi yapıyor adam resmenBenim anlamadigim neden bu kadar tepkili oldugunuz. Cani istemeyen izlemez olur biter. Yanlis yaptigini dusunuyorsaniz soylersiniz.
Ben soyliyeyim mesela omuz presslerde gerilim surekli omuzda kalmalidir.Yaptigin harekette zirve noktasinda dirseklerini kitleyerek gerilimi dirsekler veriyorsun hareket anlamini yitiriyor.Ayrica omuz yuksek tekrarlari seven bir grup 12 tekrar civari mantikli olacaktir.
Yanlış olmuş