Furkan Solak Dumbell curl

müzikle uyumlu olmuş dans ediyormuşsun gibi vücudunun heryeri ayrı oynuyor :)
sana nizami hareket çıkartacak ağırlıkla devam et, fazla kilo yanlış hareketin sana hiçbir yararı olmaz..
ama doğru çalışırsan bir müddet sonra o kilolarla nizmi hareketinin videosunu yüklersin bizde seni tebrik ederiz..
kolay gelsin..

Egzersizin şiddet olarak arttığı anlarda biraz form kaybını tolere edebilirim ama..

formun çok kötü. Kiloyu azalt ve formuna odaklan.

neredeyse kaldırırken dumbelli öpeceksin sakızın dumbellde kalacak diye kortum sevgili Furkan Solak. minimum nizam bozukluğu ile daha uygun kilolarla çalışıp biçepsi daha verimli çalıştırabilirsiniz görüşündeyim bende. iyi sporlar.

bence önce forumu iyice oku
sonra ona göre tekrar vdeo koy
eskisine sende tebessüm edeceksin

furkan, yaşına göre iyi bir vücudun var öncelikle;ancak muratcan'ın da dediği gibi herkesin bastığı kendine, aklıma varokav geldi nedense, 2 basıp gelme mevzusu :)
Hareketi yaparken dirseklerin oynamasına bir şey dememe lüzum yok arkadaşlar o konuya değinmiş, ancak sen dambılları uç noktaya nizami kaldırmadığından o yoğun ağırlık bisepsin alt uçlarına baskı yapıyor, böyle çalışmaya devam edersen bisepslerinde şekil bozukluğu olabilir. Bir de sana tavsiyem videolarını tek başlık altında toplarsan daha derli toplu olur arşiv gibi, başarılar...

geçenlerde bır arkadasta barbell curl de 50 kg ıle bılmem kac tekrar yaparım dıyordu evet cıdden yapılıyormus ama bıcepsmı calısıosun komple vucutmu anlamadım eger bu barbell curl ıse bu sekılde cekmek hemen ben yarın 35 kg ıle bır vıdeo koyayım sıteye ama bu sekılde 35 kg kaldıracagıma nızamı 10 kg kaldırırım daha ıyı arkadsım ınsallah bıryerını sakatlamassın .

Küçük kaslar sandığımızkadar güçlü değildirler
Aşırı yüklerseniz conta yakabilirsiniz

neyi ispatlamaya calışmıssın anlamış değilim bence daha çok bilgi edinmen lazım forumu biraz araştır oku tecrübe edin sonra video koy

çalıştırdığın kas grubuna odaklanmalisin bu agirliklarla ilerleme kaydetmen imkansiz, dogru kilolar secmelisin yanlis cevre ve bilgisizlik oldugun yerde saymana neden olucak bence once hareketleri nizami yap ondan sonra vidio atarsin

o ağırlık ile doğru şekilde yapıyor olsaydın gerçekten sağlam video olabilirdi.
bende salonda çoğu insanın bu şekilde yaptığının farkındayım ama yalnış.

2 yıldır antreman yapıyorum bu hareketin en fazla 15 kg ile yapılmasından yanayım nizami şekilde yaparak 10 kg ile mükemmel bir yanma hissi ve etki hissediyorum , yarısmaya hazırlanan hocam 12,5 kg ile calısıyordu.. 25 kg cok fazla ayrıca hareket nizami değil. Nizami şekilde 10 kg ile yap farkı gör daha cok bicepslerin pump etkisi yaratcak

Back
Yukarı