Furkan PALAZ Videoları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elezar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selamlar furkan; yerinde olsam Mike O'hearn'in power bodybuilding tarziyla calisirdim bulk doneminde. Tabi ki kafanda bir plan vardir; bir oneri olarak almak istersin belki. Basarilar...
Teşekkürler 1 2 ay sonra deneyebilirim programimin sabit kalmasindan cok hoşlanmıyorum zaten yeni seyler denemek her zaman daha cazip geliyor

Zaten mike o hearn da en sevdiğim bodybuilderlardan biri fakat program hakkında pek bilgim verebileceginiz link varsa yada program nedir yazarsaniz tam olarak mutlu olurum

Teşekkürler 1 2 ay sonra deneyebilirim programimin sabit kalmasindan cok hoşlanmıyorum zaten yeni seyler denemek her zaman daha cazip geliyor

Zaten mike o hearn da en sevdiğim bodybuilderlardan biri fakat program hakkında pek bilgim verebileceginiz link varsa yada program nedir yazarsaniz tam olarak mutlu olurum
Mike o hearn in programı ben kısa sürede olsa uyguladım gerçekden iyi program ne tam bodybuilding nede powerlifting kendisininde deyimiyle powerbuilding anlamında bir program birazdan link atabilirim mobildeyim suan

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende tam buna bakıyordum evet dediginiz gibi tam powerliftingle bodybuilding arasi ben powerlifting deneyecegim bir kac ay sonrasinda da powerbuilding ihtimaller arasında dursun

Yenilikler denemekte her daim fayda var ama sporcunun en iyi hissettiği sistem hareket ve tekrar hem bu sporun surdurebilirligi adina hemde hedefe ulasmak icin en dogru yol olduğunu düşünüyorum

Evet benimde en çok katildigim nokta bu vücudu soklamak adına antrenman ve beslenme sistemini degistirmek belli periyotlarla,mobilde olduğum içim videoyu izlemedim acaba program olarak kafanızda ne var?

Evet benimde en çok katildigim nokta bu vücudu soklamak adına antrenman ve beslenme sistemini degistirmek belli periyotlarla,mobilde olduğum içim videoyu izlemedim acaba program olarak kafanızda ne var?

5 gün antrenman

Deadlift
Benchpress
Squat
Overhead Press
Joker (Eksik olduğum bolgelerimi 2 veya 3 haftada bir degistirerek bu gunde calistiracagim 3 hafta arm 2 hafta upper chest gibi )

2 3 aylik planim bu şekilde

Videolarını beğeniyle takip ediyorum.Sana bi öneride bulunuyim bence squat deadlift i tek güne koyup bi günü barbell row yapsan çok güzel olur bana göre.Başarılar

Çok güzel fikir fakat bel bölgesi erektör spine kas grubu buna dayanir mi bilemem sadece squat gününde bile aşırı uyariliyorlar
Vallahi çok da güzel olur.Ben serbes t bar row barbell row u aynı gün uyguluyorum bide ters mekik mesela deadlift yapmama rağmen deadlift yapmıscasına tatlı bi kas ağrısı oluyo ertesi gün.Squat deadlift günüm de hiç bir sıkıntı yaşamadım şahsen ben .Kişiden kişiye değişir tabi.Başarılar

12227077_1007176245972278_1002201210956628498_n.jpg

Arkadaşlar işte istediğiniz powerlifting programı her gün antrenmandan sonra hareketi ve 1 tekrarında kaldırdığınız max kiloyu yazarsanız burada günlük tutmuş olursunuz.

Herkes uygulayabilir

Back
Yukarı