elezar
Üye
Bir daha ki salona gittiğimde eğer unutmassamOmuzun kac cm bi olcup soyleyebilir misin ?
Bir daha ki salona gittiğimde eğer unutmassamOmuzun kac cm bi olcup soyleyebilir misin ?
Net bir bilgim yok o konuda ne yazik ki ama kendi şehrinin deadlift şampiyonu oldu bunu biliyorum sadecefurkan kardeş kenzo karagöz de powerlifting yapmıştı bir dönem o yüzden soruyorum kendisi 160 kg bench press i ilk defa kaçıncı yılında ne zaman bastı ben 38.ayımda bastım ondan soruyorum kenzo kardeşten tecrübem olsun diye soruyorum![]()
Ödüller hakkında net bir bilgim yok hatta para ödülü verilmiyor bile olabilir evet boya gore atletik fizikte kiloya göre de bodybuildingteTürkiye Genelinde Yapılan Fitness Şampiyonalarında Dereceye Girenlere Ne Ödüller Var Biliyormusun? Ve Boy'a Göre Kategorilerdemi Yarışıyor Yarışmacılar?
Dediginiz gibi ayriyeten para ödülü yok diye okudum bende1 yillik bedava supplement veriyordu hardline
Teşekkürler [emoji1]Son videoda sırt çok hoş
Deadliftide veğendim
Tebrikler
Bugün soğuk halde 123 çıktı omuz ölçümOmuzun kac cm bi olcup soyleyebilir misin ?
Çok açıklayıcı bir video olmuş hocam tebriklerbu kış herhangi bir sakatlık yada sıkıntı olmazsa powerliftinge olan ilgimi hayata geçirmeyi planlıyorum
Selamlar furkan; yerinde olsam Mike O'hearn'in power bodybuilding tarziyla calisirdim bulk doneminde. Tabi ki kafanda bir plan vardir; bir oneri olarak almak istersin belki. Basarilar...bu kış herhangi bir sakatlık yada sıkıntı olmazsa powerliftinge olan ilgimi hayata geçirmeyi planlıyorum