Furkan PALAZ Videoları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elezar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uploadfromtaptalk1445935808039.jpg

Eger bu hayatta birşeyleri istiyorsaniz onun için bedel odeyip çalışmanız lazım. Herkesten farklı olun ki farklı şeyler elde edin. Her sabah 1 saat erken kalkıp yemeklerinizi hazırlamak,1 saat antrenman yapmak ve hayata pozitif bakmak size hiçbir şey kaybettirmez ,aksine size çok şey kazandırır. Bunların dışında hayatinizdaki negatif insanları silin gitsin. Onlar sadece çene yaparlar eleştirip sizi kötülerler. Malesef insanoğlu böyledir verilen emek,mücadele asla görülmez. Son olarak "NE KADAR HIZDA İLERLEDİGİNİZİN HİÇBİR ÖNEMİ YOKTUR!ÖNEMLİ OLAN HEDEFLERİNİZ YOLUNDA İLERLEMEK."

Eki Görüntüle 40149

Eger bu hayatta birşeyleri istiyorsaniz onun için bedel odeyip çalışmanız lazım. Herkesten farklı olun ki farklı şeyler elde edin. Her sabah 1 saat erken kalkıp yemeklerinizi hazırlamak,1 saat antrenman yapmak ve hayata pozitif bakmak size hiçbir şey kaybettirmez ,aksine size çok şey kazandırır. Bunların dışında hayatinizdaki negatif insanları silin gitsin. Onlar sadece çene yaparlar eleştirip sizi kötülerler. Malesef insanoğlu böyledir verilen emek,mücadele asla görülmez. Son olarak "NE KADAR HIZDA İLERLEDİGİNİZİN HİÇBİR ÖNEMİ YOKTUR!ÖNEMLİ OLAN HEDEFLERİNİZ YOLUNDA İLERLEMEK."
sampiyon nidalari mi atiyorsun hayirdir ? :D

Hayırdır kardeşim sende kimseyi çekemiyorsun.Kıskançlık kokusu alıyorum sanki :)
neyini kiskanayim adamin. adam hic liftliyomus gibi durmuyo ki :D bide bi ogunde 3500 kalori aliyo. birinde 2500. boyleleri video yapmasin arkadas. milletin sagligiyla oynamayin. sonra midesi ile ilgili sorun cikicak milletin. cok yemek onemli degil ki. bak ben 84 kg %12 yag orani vucudu 1900 kcal ile koruyorum ve gelisiyorum hatta.

neyini kiskanayim adamin. adam hic liftliyomus gibi durmuyo ki :D bide bi ogunde 3500 kalori aliyo. birinde 2500. boyleleri video yapmasin arkadas. milletin sagligiyla oynamayin. sonra midesi ile ilgili sorun cikicak milletin. cok yemek onemli degil ki. bak ben 84 kg %12 yag orani vucudu 1900 kcal ile koruyorum ve gelisiyorum hatta.
Her kim olursa olsun videolarına,paylaşımlarına emeğe saygı göstermeniz gerekir.Bir öğünde 2500 kalori,3500 kalori almak çok sıkıntı olmaz.Zaten 10 tane baklava yesende aşşağı yukarı 2500 kalori eder.Bu videolardaki amaç 'sözde' yiyip yiyip kilo alamayan arkadaşlara ithafen çekilmiş videolardır zaten.Milletin sağlığına zararı ne olabilirki ben onu merak ettim burda alt tarafı browni yiyip 2500 kalori alıyor bunun neresi mideyi bozar?Kaç kişi browni,yulaf yiyipte midesini bozmuş acaba?Bir adam kilo alamıyorsa yeteri kadar yemiyordur bu kadar basit.

Oncelikle babayi gelisirsin 1900 kalori ile hadi onu gectim foruma zerre katkisi olmayan senin gibi zirtapozlarin emek veren adamlara dil uzatmasina dayanamiyorum valla,hayatinda cheat meal diye bisey duymamissin gelmis burda sagliktan bahsediyosun,hic lifting yapiyo gibi durmuyo demissin,sende burdan hic adam gibi durmuyosun ;)

Oncelikle babayi gelisirsin 1900 kalori ile hadi onu gectim foruma zerre katkisi olmayan senin gibi zirtapozlarin emek veren adamlara dil uzatmasina dayanamiyorum valla,hayatinda cheat meal diye bisey duymamissin gelmis burda sagliktan bahsediyosun,hic lifting yapiyo gibi durmuyo demissin,sende burdan hic adam gibi durmuyosun ;)
işte cevap bu :)

korumaya calisiyorum ama farkettim ki gelisiyorum da. babayi gelisirsin demis bide :D 1900 kalori az degil ki. anca sallayin :D

Matematigin sansi olmaz anca kendini kandir sen
kiskananlar catlasin adamim :D siz gunluk aldigim toplam hayvansal protein miktarini goruncede gulersiniz :D 2 yumurta yiyorum bu aralar kucuk o yuzden 10 protein de. 1 litrede sut toplam 40 gr yani :D sevmiyorum abi yemek yemegi. jay cutler gibiyim favori yemegim yok yemek yerken dizim mutlaka titrer :D evladim siz protein sentezi falan diye bisi duydunuz mu hic insan vucudundaki kaslar nasi gelisir arastirdiniz mi ? yok :D anca ordan sallayin. ama su var gelisim yavasladi. fazla yemem lazim ama takmiyorum

Back
Yukarı