Funyy fitness clup hakkında bilgisi olanlar bi yardımcı olabilirmi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lionss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lionss

Üye
Oturdugum yerde bi sürü market var hepsini tek tek gezdim yulaf ezmesi hiç birinde yok genelde şekerli gevrekler var en sonunda bim e girdim baktım orada funyy fitness clup diye bi gevrek var onu aldım sabahları sadece onu tüketicem yarım yaglı süt ile sizce kilo vermek için işe yararmı büyük marketlerde varda o tarafa gitmek arabayla 10 15 dk flan sürüyor o yüzden bunu aldım bide öglen için düşük kalorilir bi altarnatif önere bilirmisiniz yumurta ve et olmasa iyi olur :D ha söylemeyi unuttum aldıgım ürün gevrek degil musli :D

Aldığınız ürünü biliyorum, Yulaf ezmesinden farkı şudur. İçinde şeker barındırır. 100 gramında sanırım 20-25 gram şeker var. Karbonhidrat değeri 80 ancak bunun 20-25i şekerden gelir. Onun dışında 8 gram protein değeri var. 100 gram için verdiğim bilgiler bunlar. 303 kalori sanırım birde.

Yulaf ezmesinin 100 gramında ise;

2 gram şeker
60 gram karbonhidrat
12 gram protein
9 gram lif bulunur. Bu sebeble yulaf ezmesi karbonhidrat tercihimiz için daha doğrudur, sizin ürününüzle şeker yüklemesi yapılır vucuda bence gereksiz. Tabiki bence :)

Karbonhidrat tercihleri için kepekli makarna önerebilirim harici olarak.

Aldığınız ürünü biliyorum, Yulaf ezmesinden farkı şudur. İçinde şeker barındırır. 100 gramında sanırım 20-25 gram şeker var. Karbonhidrat değeri 80 ancak bunun 20-25i şekerden gelir. Onun dışında 8 gram protein değeri var. 100 gram için verdiğim bilgiler bunlar. 303 kalori sanırım birde.

Yulaf ezmesinin 100 gramında ise;

2 gram şeker
60 gram karbonhidrat
12 gram protein
9 gram lif bulunur. Bu sebeble yulaf ezmesi karbonhidrat tercihimiz için daha doğrudur, sizin ürününüzle şeker yüklemesi yapılır vucuda bence gereksiz. Tabiki bence :)

Karbonhidrat tercihleri için kepekli makarna önerebilirim harici olarak.

Dostum yulaf ezmesi bulamadım o yüzden bunu aldım 3 4 gün gider sanırım bitince zaman bulursam kipa ya gidip yulaf ezmesi varsa alırım gün içinde fazla yogun oldugumdan zaman bulamıyorum o yüzden bunu tercih ettim :D

Bende zor buldum, haklısınız. Mesala bende üzüm suyu hala bulamadım :D Elma suyu tercih ettim. Hiç olmadı migros sanal marketten ürün sipariş edin eve getirsinler, ben öyle yapacağım da :D

Öteki markette vardır yani bu tür şeyler satılıyordu bi ara agırlık koşu bandı flanda vardı sporcu için lazım olan çogu şey mevcut :D

Kilo vermek ise amacınız ayrıca nacizane tavsiyelerim ;

Yeşil çay limonlu ( Liptonun ürünü var. )
Tarçınlı karanfilli çay olabilir buda güzel :)
----
Bol yoğurt tüketin yoğurt göbeğin düşmanıdır. 1 kase yoğurda 1 çay kaşığı tarçın dökün.
Günde 3 lt su için.
Ürünlerinizi de isterseniz Light olarak alın. Süt, peyniri yani :)

Light ürünlerin zararlı oldugunu duymuştum o yüzden kullanmıyorum ama yeşil çay kullanıcam yogurt güünde 2 kase tüketiyorum suyu soracak olursan son günlerde günde 750 gram a kadar düşmüştü suyun yerini başka içicekler almıştı sonra kendimi şartlandırdım günde 4 litreye yakın içiyorum midede yemektne çok su var desem yeridir :D

Back
Yukarı