Yellow.Canary
Üye
Attığım araştırmayı okumamışsın. Dayanıklılık sporları vücut geliştirmeden daha fazla protein gerektiriyor. Bunu ben veya başka birisi demiyor, deneylerle kanıtlanmış bir bilgi bu. Herkesin ağzından bi laf çıktığı için araştırmalara deneylere bakıyorum zaten. Senin ağzından çıkan lafa mı yoksa bilime mi güveneyim? Bilim bi şeyin siyah olduğunu kanıtlasa sen gridir desen sana mı inanayım? 2 gram alırsan gelişmezsin demedim ama fazlasına gerek yok. Kendi gelişimim gayet iyi. 2g alan kişiler de tanıyorum onlardan daha iyi gelişiyorum merak etmeHerkesin ağzından birsey çıkıyor kendi gelişimine bak birde kilo başına 2 gram protein alanların gelişimine bak 2 gram protein alınması kafadan mı atıldı1.5,1.7 dayanıklılık sporları için 2g vücut geliştirme için.

Tekrar söylüyorum benim dediklerim tescilli araştırma sonuçları. Sana araştırma gösteriyorum. Yok öyle değil böyle diyorsun. Examine.com dünyanın en güvenilir ve en doğru bilgi veren araştırmalarını sunuyor. Bu bilim adamlarının da hepsi yalan söylüyor sen doğru söylüyorsun haklısın.