Fullbody , Split

Herkesin ağzından birsey çıkıyor kendi gelişimine bak birde kilo başına 2 gram protein alanların gelişimine bak 2 gram protein alınması kafadan mı atıldı :) 1.5,1.7 dayanıklılık sporları için 2g vücut geliştirme için.
Attığım araştırmayı okumamışsın. Dayanıklılık sporları vücut geliştirmeden daha fazla protein gerektiriyor. Bunu ben veya başka birisi demiyor, deneylerle kanıtlanmış bir bilgi bu. Herkesin ağzından bi laf çıktığı için araştırmalara deneylere bakıyorum zaten. Senin ağzından çıkan lafa mı yoksa bilime mi güveneyim? Bilim bi şeyin siyah olduğunu kanıtlasa sen gridir desen sana mı inanayım? 2 gram alırsan gelişmezsin demedim ama fazlasına gerek yok. Kendi gelişimim gayet iyi. 2g alan kişiler de tanıyorum onlardan daha iyi gelişiyorum merak etme :) 2g almanda bi sakınca yok, alabiliyorsan 2g al ne güzel. Çok zengin olsam ben de alırım. Ama 1.5 gram da kas gelişimi için gayet yeterli.

Tekrar söylüyorum benim dediklerim tescilli araştırma sonuçları. Sana araştırma gösteriyorum. Yok öyle değil böyle diyorsun. Examine.com dünyanın en güvenilir ve en doğru bilgi veren araştırmalarını sunuyor. Bu bilim adamlarının da hepsi yalan söylüyor sen doğru söylüyorsun haklısın.

hadi size çokta bilmediğinizi düşündüğüm birşey söyliyimde bu konu uzamasın...malesef insanı büyüten protein değil arkadaşlar...tam tersi karbonhidratlar...bakın insanı bir ateş düşünün..karblarıda odun gibi...ateşi ne kadar harlarsan o kadar büyür bu kadar basit gelişmenin temel faktörü karb. cok pro sporcular dahil protein alımı günlük 200gramı pek geçmez o yüzden bırakın o kısmı püf nokta karblar. son olarakta başlığı açan kardeşim...bu şelilde ister split yap ister full istersen gökten zembil indir gelişemessin...senin bir senedir dediğini spor geçmişinde gidilmeyen 1 günün önemi var...o yüzden seni sıfır başlayan biri gibi sayalım...bu yanılgı burda çok yapılıo...toplamda adam aralıklarla 1 sene spora gitmiş gelmiş bırakmış başlamış...onu spor geçmişinden sayıyo

hadi size çokta bilmediğinizi düşündüğüm birşey söyliyimde bu konu uzamasın...malesef insanı büyüten protein değil arkadaşlar...tam tersi karbonhidratlar...bakın insanı bir ateş düşünün..karblarıda odun gibi...ateşi ne kadar harlarsan o kadar büyür bu kadar basit gelişmenin temel faktörü karb. cok pro sporcular dahil protein alımı günlük 200gramı pek geçmez o yüzden bırakın o kısmı püf nokta karblar. son olarakta başlığı açan kardeşim...bu şelilde ister split yap ister full istersen gökten zembil indir gelişemessin...senin bir senedir dediğini spor geçmişinde gidilmeyen 1 günün önemi var...o yüzden seni sıfır başlayan biri gibi sayalım...bu yanılgı burda çok yapılıo...toplamda adam aralıklarla 1 sene spora gitmiş gelmiş bırakmış başlamış...onu spor geçmişinden sayıyo

Aralıklar hariç 10 11 ay falan yapıyo . Teşekkür ederim cevap için

Bilmediğiniz bir şey demişsin ama ilk mesajımda yeterli kalori almazsan proteinler çöpe gider dedim. Kaloriyi de karbonhidrattan alıyoruz.

olabildiğince sıklıkla çalışmanı öneririm.fullbody degil herhangi bir şekilde split yapsan da haftada minimum 2-3 gün her kas grubunu çalışmalısın.diyet konusunda ben de bahsedilen yüksek oranların taraftarı değilim.100gr civarları yeterli olacaktır.

supplementleri de temin etmediysen gerek yok derim,bir öğrenci için onlara vereceği parayla alacağı ve daha sık tüketeceği klasik tavuk-pirinç ikilisi daha iyi çözüm olacaktır.supplemente vereceğin parayı ayır,her gün alışverişe git ekstra 1 öğün tavuk pirinç pişir kendin,yemek yapmayı da öğrenmiş olursun,hem beslenmen daha düzgün olur hem de anneciğini yormazsın :)

olabildiğince sıklıkla çalışmanı öneririm.fullbody degil herhangi bir şekilde split yapsan da haftada minimum 2-3 gün her kas grubunu çalışmalısın.diyet konusunda ben de bahsedilen yüksek oranların taraftarı değilim.100gr civarları yeterli olacaktır.

supplementleri de temin etmediysen gerek yok derim,bir öğrenci için onlara vereceği parayla alacağı ve daha sık tüketeceği klasik tavuk-pirinç ikilisi daha iyi çözüm olacaktır.supplemente vereceğin parayı ayır,her gün alışverişe git ekstra 1 öğün tavuk pirinç pişir kendin,yemek yapmayı da öğrenmiş olursun,hem beslenmen daha düzgün olur hem de anneciğini yormazsın :)

Tavsiyeler için teşekkür ederim bunlara uymaya çalışıcam :)

Back
Yukarı