2 yıldır Split Program yaptım ve artık sıkıcı gelmeye başladı şu 1 haftadırda günde 2 bölge haftada aynı bölgeyi 2 kere çalıştırıyorum göğüse 6 hareket sırta 6 hareket omuza 6 hareket bacaga 6 hareket biceps 4 triceps 4 hareket yapıyorum. Hareketleri 4x12 ve dinlenme sürem 20-30 saniye sürüyordu çift bölge yaklaşık olarak 1 saate bitmiş oluyordu bu kadar hareketi haftada 2 kere çalışmak kas kaybına neden olacağını düşündüm ve internetten baktığımda full body programının daha verimli olduğu söyleniyordu ama bir kaç sorum var fullbody programı hakkında.
Definasyon dönemindeyim günlük 3 öğün tüketiyorum ;
Beslenme Programı;
Saat 10:35 6 Yumurta 2 Tam - 50 Gram Yulaf - 14 adet zeytin - 3 adet kuru erik
Saat 15:00 200 Gram Tavuk Göğüs - 50 Gram Pişmemiş Ağırlık Bulgur - 1,5 Kaşık Zeytin Yağı - 3 Adet Kuru Erik
Saat 17:00 Antreman Başlangıcı
Saat 19:00 200 Gram Tavuk Göğüs - 50 Gram Pişmemiş Ağırlık Bulgur - 1,5 Kaşık Zeytin Yağı - 3 Adet Kuru Erik / 5 Gram BCAA
1-Fullbody programında sadece bileşik hareketlerden oluşuyor Definasyon döneminde olduğumu düşünürsek bileşik hareketler şekillenmesine yardımcı olmayacaktır önereceğiniz antreman programı varmıdır?
2-Bulk döneminde Fullbody antreman programı dahamı etkili olur veya split veya çift bölgemi?
Definasyon dönemindeyim günlük 3 öğün tüketiyorum ;
Beslenme Programı;
Saat 10:35 6 Yumurta 2 Tam - 50 Gram Yulaf - 14 adet zeytin - 3 adet kuru erik
Saat 15:00 200 Gram Tavuk Göğüs - 50 Gram Pişmemiş Ağırlık Bulgur - 1,5 Kaşık Zeytin Yağı - 3 Adet Kuru Erik
Saat 17:00 Antreman Başlangıcı
Saat 19:00 200 Gram Tavuk Göğüs - 50 Gram Pişmemiş Ağırlık Bulgur - 1,5 Kaşık Zeytin Yağı - 3 Adet Kuru Erik / 5 Gram BCAA
1-Fullbody programında sadece bileşik hareketlerden oluşuyor Definasyon döneminde olduğumu düşünürsek bileşik hareketler şekillenmesine yardımcı olmayacaktır önereceğiniz antreman programı varmıdır?
2-Bulk döneminde Fullbody antreman programı dahamı etkili olur veya split veya çift bölgemi?