Full Body ve Güç Antrenmanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güç Antrenmanı yapmaya karar verdim. Hem güç kazanıcağım hemde kas kütlemi büyüteceğim. Güçlü ve Kuvvetli olacağım. Ve kendime göre araştırmalarım sonucu antrenman programı hazırladım. Bu siteden Bir arkadaşıma soruyu sordum bana stronglifti önerdi ama ben bu antrenmanı yapmayı seviyorum ve enerjim yetiyor. Antrenman Programım Şu Şekildedir :
Squat 4x5
Deadlift 4x5
Bench Press 4x5
Bent-Over Row 4x5
Military Press 4x5. Antrenman Programım bu şekildedir sizce nasıl doğru ve iyi mi? Bu egzersizleri Olimpik Bar 15 KG olan ile yapıcağım.

Bu konuda haklısın ama önceki sorduklarım hipertrofi antrenmanı ile ilgiliydi bu güç antrenmanı ile ilgili ve kendi düşüncem insanlar hipertrofi antrenmanı yazdimya güç antrenmanı diye yoruma eklesem mantıksız olur amacım flood yapmak değildi. Zaten antrenman programlarım hakkında en çok yardım eden sensin birde genel olarak sormak istedim o yüzden.

Valla aynı konuyu görmekten sıkıldım. Bu kadar karar değişikliği ile spor falan yapamazsın sen zaten. Seç bi program başla daha ne heyecan yaratiyosun

Dostum sporu yapıyorum. Ama programımda doğruluk varmı diye soruyorum. Mesela dün jacques ile konuşmuştuk ve o programı yapmıştım kendi uyguladığım. Ve Jacques bana strongliftsi önerdi. Bende bundan sonra strongliftsi yapıcağım. Yani gerçekten son konuydu antrenman sorusu ile.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Aynı başlıktan birden fazla açılmıştır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı