full body severler için güzel bir program

front squat 3x8(son set drop set)
leg press 3x12
barfiks 3xmax(son set bitince latpull downda 1 set max tekrar ağır kiloda )
barbel row 3x8
deadlift 3x5
benchp 3x8 (son set bitince 1 set dumbel bench p yap max tekrar ağır kiloda)
incliene bench p 3x8
overhead press+leteral raise süper set yap 3 x12
dumbel curl+skull crusher süperset 3x8 skull c.yi dumbelle yapın
süper setleri dinlenmeden yapın yani d curlu yaptın sonra skullu yaptın 10 sn soluk al ve d.curlu yap
kişi eğer definasyonda ise vy kilo vermek vs amacı varsa antrenman sonra 20 dk koşu bandında yürüsün isterse hitt de yapabilir
setler arası 1dk hareketler arası 2 dk dinlenin umarım sizin için yazdığım programı seversiniz:)

Front squat in oldufu yerde leg pres gereksiz ve deadlift bile var cok zorlu programa benziyor hareketler fazla salonda 1 saatten fazla durulur

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Front squat in oldufu yerde leg pres gereksiz ve deadlift bile var cok zorlu programa benziyor hareketler fazla salonda 1 saatten fazla durulur

birincisi front squat ön bacağa daha çok vurur 2. leg press bacağın geneline vurur 3.deadlift full bodyde olması gereken bir harekettir 4. bu program dediğim gibi dinlenince en fazla 75 dk ısınma yıda sayarsak 90 dk sürer bu çok uzun bir süre değil .ben pazartesi günü sırt omuz kol çalışıyorum 10 hareket var droplar süper setler fln var 70 dk sürüyor antrenmanım ısınmada dahil

Front squat zordur herkeze onerilmez normal squat yazmalisın bu programi herkez 75 dakkada çikaramaz bence

Front squat zordur herkeze onerilmez normal squat yazmalisın bu programi herkez 75 dakkada çikaramaz bence

denemeden konuşmak boşuna aynı programı arkadaşa yazdım 1saat 10 dk anternmanı bitti 4 ay bunu yaptı bulk yapmadan her tarafı 4 5 cm büyüdü bide üstüne diyet yaptı şuan arkadaşım 10 aylık ve ölçüleri şu omuz 133 cm göğüs 112 cm kol 38 bel 99 bacak 57 yağ oranı 15 şuan definasyonda kendisi ve adam akıllı beslenmesi bile yok

Krds ekto mezo endo vucut tipleri vardir kimisi ağirligin yanindan geçse bile kas yapar kimisi 1 sene calissa anca gozle gorulu bi kas yapar

Krds ekto mezo endo vucut tipleri vardir kimisi ağirligin yanindan geçse bile kas yapar kimisi 1 sene calissa anca gozle gorulu bi kas yapar

yazına güldüm aletin yanından geçince kas yapoıyormuş arkadaşım endemorf biri hem yağ yaktı hem kas yaptı sen denemiceksen başkaları dener seni zorlayan yok

Program önerip insanlara yardımcı olmak güzel bişey. Fakat her programın eksisi artısı vardır kendine göre. Endomorf arkadaşınla ektomorf ben aynı programı yapsaydık bana farkı basmıştı. Bi ara denerim güzel programa benziyor

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam mantık fullbody ise süpersetleri 1 hareket sayarsak 6 hareketi geçmemesi gerekir. Sende ve arkadaşında işe yarasa bile çoğu kişide overtraining'e sebep olur. Bence her bölgeden birer hareket yapılmalı.

Var kardesim var zor kilo alan kolay kilo alan insanlari örnek gosterebilirim ben zor kilo alabiliyorum mesela kolay kilo alabilen insan kolay bulk yapabilir

vücut tipi diye bir şey yok savaş cebenin videosunu izleyin anlarsınız
aynn[DOUBLEPOST=1502099609][/DOUBLEPOST]
Var kardesim var zor kilo alan kolay kilo alan insanlari örnek gosterebilirim ben zor kilo alabiliyorum mesela kolay kilo alabilen insan kolay bulk yapabilir

o hormonel bir durumdur[DOUBLEPOST=1502099841][/DOUBLEPOST]
Hocam mantık fullbody ise süpersetleri 1 hareket sayarsak 6 hareketi geçmemesi gerekir. Sende ve arkadaşında işe yarasa bile çoğu kişide overtraining'e sebep olur. Bence her bölgeden birer hareket yapılmalı.
öncelikle 1 hareket demişsiniz bu program 3 günde 1 çalışanlar için uygun dur haftada 4 gün çalışanlar yapmasın bide 6 hareket demişsin hareket sayısı önemli değil bunu bende yapıyorum daha ağırını bölgesel olarak bu program kolaydır ama gidipde çok ağır kaldıramazsınız bu programı çevremde 7 kişi yaptı ve hepsi bana teşşekür etti sen doğru beslen supplementini vs kullan 1 ay yap farkı gör

hocam her insan elbette aynı değildir ancak bulkun kolayı zoru olmaz :D herkes biraz itinayla zorlanmadan bulk yapar :D kilo da alır.

hocam her insan elbette aynı değildir ancak bulkun kolayı zoru olmaz :D herkes biraz itinayla zorlanmadan bulk yapar :D kilo da alır.
Krds simdi boy farkı bile var işin içinde bazısi gunde 4000 kalori almasi gerekirken bazisi 2500 2000 bile yeter ve 4000 bin kaloride herkez alamaz cok zor

Program önerip insanlara yardımcı olmak güzel bişey. Fakat her programın eksisi artısı vardır kendine göre. Endomorf arkadaşınla ektomorf ben aynı programı yapsaydık bana farkı basmıştı. Bi ara denerim güzel programa benziyor

öncelikle heralde bana bi aferim çektin.eyvallah 2.si bu programda atıyorum sen zayıfsın bunu yapman şart değil örn dropları süper setleri çıkarablilrsin ben bu programı örnek olarak attım çevremdekilere verdiklerimden biri çoğuda memnundu hem denemek lazım dimi spora başladığımda hocama sordum o zaman %18 yağ oranım vardı bacaklarım 45 cmin altında kalflar30 cm kollar 30 cm göğüsler sarkmış tı şimdi bilgime ve yaptıklarıma bakıyorum eve 4 5senelik insanlar bana çok iyisin diyor bazıları ben 2 yıllık olmama rahmen 4 seneliksindir vs diyor ben bu vucudu okumam ve araştırmamla yaptım o hocam senden bir şey olmaz pek zorlama dedimişti şimdi ise ben spora başlayınca o da antrenmana başlıyor eğer şu programı cahilce yazsaydım emin ol şu halime ulaşamazdım

Her bölgeden bi hareket hafta içinde 2 veya 3 ayrı fullbody program uyguluyorsanız olur. Öbür türlü yeterli bi çalışma şekli değil

öncelikle heralde bana bi aferim çektin.eyvallah 2.si bu programda atıyorum sen zayıfsın bunu yapman şart değil örn dropları süper setleri çıkarablilrsin ben bu programı örnek olarak attım çevremdekilere verdiklerimden biri çoğuda memnundu hem denemek lazım dimi spora başladığımda hocama sordum o zaman %18 yağ oranım vardı bacaklarım 45 cmin altında kalflar30 cm kollar 30 cm göğüsler sarkmış tı şimdi bilgime ve yaptıklarıma bakıyorum eve 4 5senelik insanlar bana çok iyisin diyor bazıları ben 2 yıllık olmama rahmen 4 seneliksindir vs diyor ben bu vucudu okumam ve araştırmamla yaptım o hocam senden bir şey olmaz pek zorlama dedimişti şimdi ise ben spora başlayınca o da antrenmana başlıyor eğer şu programı cahilce yazsaydım emin ol şu halime ulaşamazdım
Ne haddime aferin sadece güzel bi iş yaptığınızı size de söylemek istedim. İnsan iyi yorumlar almayınca motive olamıyo :)

Simdi fitnesa 6 ayıni vermis biridi için set sayilari yeterlimi sence

Back
Yukarı