Full Body, Müthiş değişim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mawci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mawci

Üye
Herkese selamlar.

15 marttan bu yana spor yapıyorum, 106 kilo ile başladım şu an kilom 90, boy ise 188

Hoca önce split program verdi pek faydasını görmemiştim, okuduğum, araştırdığım kadarıyla full body yapmanın faydalı olabileceğini düşünerek full body'e başladım.

Günlük 7 Egzersizle 4x10.10.8.8 yaparak çalıştım soran kaç yıldır spor yaptığımı soruyor bir kaç ay diyince inanmıyorlar vücut yapım da müsait sanırım. protein tozu kreatin alıyorum spor günleri.

şimdi ben aynen devam mı edeyim yoksa splite tekrar başlayım mı.

Bel çevremde biraz yağ var üst 2 karın kası belirgin olmaya başladı

Krds gögüste gelisme varsa mesela temel kas yapini oturttuysan splitr gecebilirsin

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende 5 ay fullbody yaptım compound harekeleri düzgün formda yapamıyodum hiçgelişme katetmedim split geçtim şimdilik formları yerine oturtmadan fullbody yapmak kötü bence

Her cümlende övmüşsün fullbody programı, ama splite geciyim mi diye soruyosun.. Geçme kesinlikle fullbody devam et. Temelini oturttuysan splite geç falan yazanlara da aldırış etme. Öyle bir şey yok
Sen beslenmen kotuyse ful body de fyda etmez krdsss

yağ yakarkende kas alırken de fullbody daha fazla gelişim sağlıyor bizzat kendimde görüp incelediğim sonuçlar güç artışı konusunda da öyle . daha 1. yılı tam dolmamış birisi gelip 8 tekrar 100 kg squat çok nadir atar sanırım

yağ yakarkende kas alırken de fullbody daha fazla gelişim sağlıyor bizzat kendimde görüp incelediğim sonuçlar güç artışı konusunda da öyle . daha 1. yılı tam dolmamış birisi gelip 8 tekrar 100 kg squat çok nadir atar sanırım
Her fulbody yapan 100 kg squat yapabilseydi
[emoji1] [emoji1]

Her fulbody yapan 100 kg squat yapabilseydi
[emoji1] [emoji1]

Yani ama ağırlık artışında çok etkili kas büyümenin en büyük etkilerinden tabi ki . 60 kg olup bana yakın ağırlık kaldıran arkadaşlarda var bu forumda 5x5 çalışarak

Back
Yukarı